Arama sonuçları: *

1. M

Amazondan xbox series s almak

Bu arada bizde normalde fiyat ın 3500tl olması bekleniyordu en fazla 4000tl ama bizim ülkemiz insanı s.kmeyi cok sever ve5400ty satısa cıkardı
  2. M

Benim dedigim alan arkadaslar varsa onlar ne kadar a aldı yoksa fazla süpriz olcagını düsünmüyorum en fazla 160dolar olur. Yani 3550tl falan dolar ile alınca. 5400tl ile arasında 2000tl fark var aynı fiyata nasıl geliyor lütfen hesaplamanızı daha dogru yaomanızı tavsiye ederim. İyi aksamlar...
  3. M

Ne alaka acaba.
  4. M

Amzondan xbox series s alıcam ama stokta yok. Yani 250dolar olan kulaklıkta125dolar vergi+kargo ücreti varsa 300dolar olan xbox series s de sizce ne kadae vergi+kargo ücreti olur. Ben 150-160dolar arası olur diye düsünüyorum ama size de sormak istedim. Dolar ile ödeme yaparsam bide ortalama...
  5. M

Amazon uk den xbox series s almak

Amazon uk den stoklar yenilenince xbox series s almak istiyorum kargo sırasında problem olurmu bide 250sterlin midir fiyatı tam arastırmadım. Kargo da 38sterlin yani 3100tl ye denk geliyor.alan kisiler vergi ödemedigini söylüyor ödenmicegini düsünüyorum zaten.
  6. M

Yurt dışından oyun konsolu almak Türkiye deki ne göre daha mı az para tutar

Knk getirtme sıkıntı olabilir. Benim aklımda gidip almak var. Arastırırız bi tane awm bulsak icinde d&r tarzı magaza alsak cantaya koysak zaten 1 tane alıyoruz sıkıntı olmaz onların sayı adeti var. Bizim arkadasın annesi bilmeden moldovadan baya viski almıstı yarısı kalmıstı. 1tane kendin gidip...
  7. M

Gürcistan xbox fiyatları

Gürcistan a gidip xbıx series x veya Ps5 alsam fiyatı ne kadar tutar ve vergi ödememek icin ne yapmalıyım. Aldıgımız magazadan yanlıs hatırlamıyırsam tax free diye bir belge alıp türkiyeye sokabiliyormusuz ya da benim kisisel malım diye sokabiliyormusuz onun icin herhalde kutuyu falan atıp...
Top Bottom