Arama sonuçları: *

1. variares d d

ACİL logıtech G pro X superlıght 2 alır

sadece beyaz rengı 4300 olmus fıkırlerınız ıcın tesekkurler ben almaktan vazgectım sıyah ıstıyordum
  2. variares d d

logıtech klavye kulaklık kamera ve dıreksıyon setım var almısken logıtech olsun set tamamlansın ıstıyorum ondan sormustum
  3. variares d d

bu mouse alırnır mı ıncehesap da ındırıme gırecek suan 5 bın tl kac para ındırıme gırecegı belllı degıl logıtech klavyye kulaklık var mouse dan memnun kalır mıyım elım kucuk ve ozellıklerı ıyı mıdır
  4. variares d d

S23 ultra Bixby Türkçe desteği

Bencede gelmesi lazım galaxy AL da tr desteği var da bakalım bixby içinde gelir diye dua edelim
  5. variares d d

S23 ultra Bixby Türkçe desteği

S23 ultra cihazım var. Bixby uygulamasını kullanmak istiyorum apple da siri gibi Türkçe dil desteği gelecek mi geleceksen ne zaman gelecek bilgisi olanlar bilgi verebilir mi ?
  6. variares d d

45W Powerbank Tavsiyesi

reis bilmedigimden soruyorum marka guvenilir degil mi ?
  7. variares d d

45W Powerbank Tavsiyesi

s23 ultra cihazim icin mumkunse 45w destekleyen powerbank ariyorum 45w yoksa bile en fazla kac w varr ise tavsiyelerinizi bekliyorum minimum 10 bin mah olmali
  8. variares d d

Samsung S23 Ultra Batarya değişimi

tesekkurler antalyada yasiyorum, bugun cihazimi teslim ettim 40 dakika sonra onarildi dendi teslim aldim degisim yapmislar. samsung cok iyi bu konuda
  9. variares d d

Ben kekeme olduğum için konuşmayı sevmiyorum da dediğiniz mantıklı birine aratayım bari , teşekkürler
  10. variares d d

Samsung s23 ultra cihazım var şarjı hızlı bitiyor garantisi devam ediyor garanti ücretsiz batarya değişimi yapıyor mu ? Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
  11. variares d d

GIGABYTE AORUS rtx 3080 ekran karti icin termal ped onerisi

bakir daha cok isinmaz mi kral
  12. variares d d

knka bana 80x40x2mm 1 adet 80x40x3mm 1 adet 1mm, 1,5mm lazim bunlari nasil ayarlicam daha once hic teraml ped almadim da degistirmedim de bilmiyorum da yardimci olur musun
  13. variares d d

baslikda belirttigim ekran kartini kullanuyorum termal pad onerisi ve link atabilecek varmi
  14. variares d d

YD 14 pro max aldım nasıl kullanırım

knk tm vergi cok biliyomda yapacak birsey yok simdi aldin arama yapamayacan yari fiyatina alip ne icin kullanacan simdi
  15. variares d d

YD 14 pro max aldım nasıl kullanırım

yurt dısı tlf nıye alrısınız anlamam paran yoksa hıc alma kardesım deyıyor mu bole ımeı kaydı cart curtla ugrasmak ıcın
  16. variares d d

RTX Ekran Kartı Isınma Sorunu

pad onerır mısın lınk atar mısın daha once hıc almadım ondan bılmıyorum reıs 1729378125 tamam bana ped onerır mısınız sıparıs edeyım
  17. variares d d

elımde cool master ın ıyı bır termal macunu vardı onu kullanırım ama termal pad nerden alırım bılmıyorum ınternete bakayım bı
  18. variares d d

eyvallah deneyecegım 1729376826 10 ay falan olmustur
  19. variares d d

suan 80 oldu arkadasimda ayni kasa var onunki hic 85 olmuyor ondan 3070 var 85 olmasi canimi sıkıyor BRO
Top Bottom