Arama sonuçları: *

1. S

Yardım İşlemci ve anakart değiştireceğim

MERHABALAR İŞLEMCİ VE ANAKARTIMI DEĞİŞTİRECEĞİM YAKIN ZAMANDA SOĞUTUCU + İŞLEMCİ + ANAKART İÇİN 10-11k BüTÇEM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM EKRAN KARTIM RTX 3070ti RAMLER 8Gx3 ripjaws Kasa inwin asus Psu 750 w cx750f corsair
  2. S

Öneri 5600x için hangi anakartı kullanmalıyım

Merhabalar işlemci ve anakartımı değiştiriyorum kasam inwin asus case. 5600x almaya karar verdim eski işlemcim aşırı ısınıyordu bundan ötürü yayın yapamıyordum. İşlemci ve anakat önerilerinizi bekliyorum bütçe sıkıntım yok mantıklı geleni alacağım. Anakartta bulunmasını istediğim özellikler type...
  3. S

Yardım Intel i7 7700 Çok Isınıyor

boşta duruken 85 derece arada 90 ı görüyor
  4. S

Dostum soğutma ve kasayla kurtarabilecek miyim o var yine ısınırsa verdiğim parayla kalırım 1671644634 Temperli camı çıkardığımda pek bir şey fark etmedi 2-3 derece oynadı max
  5. S

Darboğaz olmuyor tek sıkıntı overheating şuan bios dan undervoltage yaparsam düzelir mi acaba olmazsa gidip yeni işlemci ve anakart alıcam Olabilir bi bakıcam olmazsa dediğim gibi 2. El satarım işlemciyle anakartı yenisini alırım
  6. S

Merhabalar twitch de canlı yayın yaparken işlemcimin sıcaklığı 100 dereceleri görüyor stok fan kullanıyorum fan tam yerine oturtulmuş durumda yayın dışı oyun oynarken sıkıntı yok yayın açtığımda donmaya başlıyo Sistem: Gigabyte Gaming OC rtx3070ti Gigabyte z270x ultra gaming i7 7700 750 w...
Top Bottom