Arama sonuçları: *

1. T

RX 5700XT Bellek Hız Sorunu

Yardım edebilecek misin biraz sonra çıkacağım çünkü onlineken yardım edebilecek misin bana müsait isen?
  2. T

Biraz geç yazdım, özür dilerim öncelikle. Sistem testimi GTA 5 vardı, zaten bir klasik onun üzerinden yaptım. Hem kendim oynadım hem de benchmark testine soktum (2K monitörüm var, bu yüzden 2k çözünürlük ultra- en yüksek ayarlarda test yaptım) . Sistem performansı şöyleydi; FPS: Genellikle 100...
  3. T

Tamam ama gün içinde yazarım şu an biraz meşgulüm sıkıntı olmaz değil mi?
  4. T

Tamam atacağım ama her oyunda farklı oluyor işkence testi filan mı yapayım veya başka bir programdan mı?
  5. T

Peki bu sıcaklıkların önüne geçmek için fan ayarlarını değiştirmeli miyim?
  6. T

Anladım ben uygun fiyata yakalayınca bu ekran kartını almıştım. Gaming x alacaktım ama pahalıydı ama beni uzun bir süre götürecektir bu kart değil mi? Umarım öyledir sonuçta o kadar masraf yaptım.
  7. T

1602058290 Tamam yapıyorum. 1602058402 Kendi sitesinde bulamadım bu sürücüyü bana atabilir misiniz? 1602058551 Ekran kartım MSİ MECH RX 5700XT 8GB. 1602059464 Merthaba dediğiniz gibi ddu ile sürücüleri kaldırıp dediğiniz sürücüyü kurdum MHz değerleri stabile oldu ama sistem boştayken mhz...
  8. T

Arkadaşlar merhaba, sistemim boşta çok ısınıyor. İnternette de yaptığım birkaç araştırmada fark ettim, sistemin kendiliğinden MHz değerlerini arttırmış. Yalnız çekirdek hızında gariplik var. Fotoğrafını bırakıyorum şuraya. Aynı zamanda sistem oyunlarda ekran kartının yüzde ellisini kullanıyor...
Geri