Arama sonuçları: *

1. T

Instagram mağaza butonu

Arkadaşlar merhaba instagram profilimde gelen beğeni sayılarının olduğu yere görselde işaretlediğim gibi mağaza butonu ekleniyor,aynı zamanda instagramı telefonumdan kaldıramıyorum.Sizce bunun sebebi ne olabilir. Teşekkürler.
  2. T

RGB Fan Sorunu

Hocam ben de aslında çok fazla yanar dönerli şeyleri sevmiyorum ama böyle odanın içerisine hafif bir hava katması için loş bir ışık oluşturması hoşuma gidiyor,zaten hali hazırda düşük ışıklı gece lambası kullanıyorum
  3. T

RGB Fan Sorunu

Hocam kumandalı rgb kontrolcüleri var fanlardan bağımsız satılan,fanların uyum sorununun olmaması gibi bir şey var mı onu anlayamadım sadece. 1588286532 Evet kontrolcüler satılıyor aliexpresste de var sadece fanların uyum sorunu gibi bir şey var mı onu bilmiyorum. 1588286537 Evet kontrolcüler...
  4. T

RGB Fan Sorunu

Arkadaşlar merhaba Dark Guardian marka kasam var kasadan çok memnunum fakat fan ışıkları aşırı gözümü yoruyor, kısacası ışık şiddeti fazla geliyor. Ben de bu fanlara yeni bir kontrolcü alıp kumandası ile buradan ışık şiddetini ayarlamayı hedefliyorum.Sizce bu mümkün mü ? Mümkünse önereceğiniz...
  5. T

Foobar2000 player için yardımınıza ve bilginize ihtiyacım var.

Merhaba sevgili arkadaşlar kafama takılan ve uğraşmama rağmen bulamadığım bir konu hakkında sizden bilgi almak istiyorum Foobar2000 isimli müzik oynatıcısını kullanıyorum ve eğer kullandıysanız bilenleriniz olacaktır.Programın içerisinde componentler yardımı ile player üzerinde bir takım pratik...
  6. T

Sistem önerisi

Arkadaşlar bu arada yukarıda attığım ramlerin fiyatları diğerlerine modellere göre çok uygun,sizce bunun sebebi nedir ? RGB olmamasının dışında overclock performansı ve kararlı çalışmasında bir problem yaşar mıyım ? en son 11 sene önce sistem topladığım için yeni modellerin kalite farklarını...
  7. T

Sistem önerisi

Doların durumu malum,önce bi evin içerisine gireyim de geri kalan kısmını girdikten sonra hallederim diye bakıyorum yavaş yavaş olsun ama iyi olsun :) Yorumlarınız için teşekkürler.
  8. T

Sistem önerisi

Teşekkürler
  9. T

Sistem önerisi

Ara sıra bazı oyunları oynuyorum, Hitman Mafia gibi tps oyunları,online oyunlarla hiç işim yok zaten,bazen de fifa oynuyorum,çoğunlukla müzik prodüksiyonu için kullanıyorum ek olarak eski bir sistemim vardı ekran kartını upgrade etmiştim GTS 250 kullanıyodum RX 580'e geçiş yaptım, i5 2500'de...
  10. T

Sistem önerisi

Merhaba arkadaşla;r Asus Tuf Gaming x570 Anakart, r7 3700x işlemci ve RX 580 nitro 8 gb ekran kartlı bir sistem topladım şuan sadece ramleri eklemedim sisteme,sizce 3600 mhz bir ram almalıyım yoksa 3200 mhz'lik ramler de işimi görür mü ? Bilgisayarı müzik prodüksiyonu için kullanıyorum artı...
Geri