Arama sonuçları: *

1. G

Ram im nasıl 8 görünüyor

Çok teşekkür ederim
  2. G

Amd reyzen 5 için ram

Sanırım öyle onunla ilgili bir başlık daha açtım forumfakiler de öyle olacağını söylediler artık bi 8lik takıcam 12 gb yükselticem rami o da ne kadar sağlıklı olur bilemedim
  3. G

Ram im nasıl 8 görünüyor

Onu görebilir miyim peki sistem üzerinde. Sistemde 4+4 olarak göstermiyor başka bir yerde yazıyor olabilir mi. Bide ben şimdi bu 4ü çıkarıp 8 eklesem nasıl olur bilgisayar için hız artışı vs gösterir mi rami alırken neye dikkat etmeliyim kafamda deli sorular
  4. G

Amd reyzen 5 için ram

teşekkürler bakıcam ona zaten karıştı ortalık çok anlamıyorum parça işlerinden laptopta fazladan 1 ram slotu daha var mı diye açtım baktım yok üzerinde bulunan ram 4 gb sistemde 8 gb onuda anlamadım nasıl oluyor
  5. G

Ram im nasıl 8 görünüyor

Merhaba millet bilgisayar olayından çok anlamıyorum aldığım laptop amd reyzen 5 e sahip 8 gb ram 2 gb ekran kartı 256 ssd ile birlikte kuruluydu model kodu d509dj- br047t. Ben ram yükseltmeyi düşündüğümden ikinci bir ram slotu olup olmadığına bakmak için kapağını açtım tek ram slotu fakat ramin...
  6. G

Amd reyzen 5 için ram

Herkese selamlar arkadaşlar amd reyzen 5 kullanan bir asus laptopum var ram yükseltmek istiyorum işletim sisteminden dolayı ram farklılık gösterir mi önereceğiniz bir şey var mı yardımcı olursanız sevinirim
Geri