Arama sonuçları: *

1. L

Oyunlarda tek cozunurluk sorunu

Bu konuyu cozemeden cok yer arastirdim. Valorant cs gibi oyunlarda cozunurluk degisiyorum her sey var ama forza,eve online, albion online gibi oyunlarda tek secenek var 1920x1080. Benim monitorun native cozunurlukte 1080 fakat ben 1080 istemiyorum. Eskidende ayni sorun vardi temiz kurulumda...
  2. L

8000₺ laptop önerisi

yazdığım gibi 16 gb zorunlu değil 1660 ın yerine 1650 de olabilir 1617742803 bu model güzel gibi duruyor gözüme de çarpıyordu zaten araştırırken
  3. L

8000₺ laptop önerisi

Öncelikle merhabalar bi laptop lazım şu an okula gidip geliyorum masaüstü o yuzden faydasız şu an benim için önermeyin oyun oynruyorum ödevlerimi yazıyorum olsa güzel olur diyeceklerim: 16 gb ram olabilir GTX 1660 olabilir ama 1650 olsada sorun değil aşşağısı kessinlikle olmaz marka sıkıntı...
  4. L

Öneri Hangisine öncelik vermeliyim sizce

ssd tabi
  5. L

Yardım sony zperia z2 tlefonda wifi hotspot ve bluetooth sorunu

Arkadaşlar öncelikle merhaba. sony xperia z2 bi telefonum var wifi hotspot ve bluetooth açılmıyor wifi ayarlarına bakıca açılıyor yazıyor ama açılmıyor donanımsal hiç bir sorun yok çünkü arada bi gelip gidiyor sorun olsaydı hiç gelmezdi formatı güç tasarrufunu kapatmayı ayar sıfırlamayı güvenli...
Top Bottom