Arama sonuçları: *

• Users: g00se
  • Order by date
  1. G

Windows 7'den Windows 10'a

Windows 7 bilgisayara format atar gibi UEFI USB bellek ile Windows 10 kurabilir miyim?
  2. G

Çözüldü✓ OC Engine 4 kapatmama rağmen işlemcimin hızı düşmüyor.

işlemci: intel core i5 8600 3.10 GHz anakart: msi z370a-pro anakartımın özelliği olan oc engine 4 u etkinleştirdiğimde işelmcimin hızı 4.10 GHz i görüyor ayrıca fan hızınıda direk %100 yapıyor ancak kapattığımda işlemcimin hızı düşmüyor sadece fan hızlarını varsayılan ayarlara geri çekiyor bu...
  3. G

Ethereum kazmak için hangi uygulamayı ve siteyi kullanmalıyım?

Ethereum mining yapmak istiyorum ancak kazım yapabilmek için hangi uygulamayı ve siteyi kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim binance e kolay transfer edebilirsem çok iyi olur benim için.
  4. G

Windows 10'da microsoft word powerpoint gibi uygulamalarıı kaydırmak isterken sorun yaşıyorum

1602218818 okulun verdiği e posta ben kendim yenisini açabilir miyim ?
  5. G

Windows 10'da microsoft word powerpoint gibi uygulamalarıı kaydırmak isterken sorun yaşıyorum

bilgisayarımın işlemcisi windows 10 ve her şey güncel durumda ancak word excel powerpoint gibi uygulamaları uygulama açıkken taşımak isterken düzgün bir şekilde taşıyamıyorum kendisi kafasına göre kayıyor kendi istediği yere kendi istediği şekilde herhangi bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız...
Top Bottom