Arama sonuçları: *

1. Y

Monitörler kapanıyor

Beyler bayanlar tam ekran bi oyun açtığım zaman ekranlar kapanıp açılıyor reset atmazsam sonsuza kadar gidiyor lol oynarken olmuyor pencereli full ekranda kullanıyorum ama elden ring falan girince kafayı yediriyor arada da olmuyor hep olmaya başladı Ekran kartı 2060oc Psu 650w Konuyla alakalı...
  2. Y

Beyler Oyun Masaüstü Çözünürlüğümü değiştiriyor

dönmüyor eski çözünürlüğü ayarlasam bile masasütüne bastığım an değişiyor ancak monitörü açıp kaptıp sonra ayarlayınca oluyor
  3. Y

Beyler Oyun Masaüstü Çözünürlüğümü değiştiriyor

Beyler atıyorum valorant girdim çözünürlük 1280x960 alt tab atıyorum masaüstüde 1280x960 oluyor Sadece valoda değil cs olsun başka oyunlar olsun bozuyor Bi yardım edin
  4. Y

Ucuza Fan Önerisi

en ucuza ne varsa pek bir fikrim yok o yüzden bütçe veremiyorum
  5. Y

Ucuza Fan Önerisi

Beyler Thermaltake V200 Kasa kullanıyorum. 3 Tane dahili fanı var ama benim 4 tane daha fan takmalık yerim var. Max 140mm 4 tane fan önerir misiniz? RGB olması gerekiyor Zaten fazla ısınan bir pc değil birazcık görünüş için alıcam o yüzden düşük bütçeli RGB fan iyi olur
  6. Y

G733 WİRELESS SORUNU

eyv sağolasın
  7. Y

G733 WİRELESS SORUNU

hayır ama öyle bir şey alsam bile bu sefer masaya uzak kalıcak geçikme vs. olur diye korkuyorum 2 metrelik aldım diyelim pcye uzak olucağı için sııkıntı yaratır mı
  8. Y

G733 WİRELESS SORUNU

peki bağlantı güçlendirici varmı araştırdım ama bulamadım
  9. Y

G733 WİRELESS SORUNU

vaad edilen uzaklık o ve wireless yani kulaklığı çıkarmadan mutfağa falan gitmek istiyorum ama olmuyor bozuk falan mı geldi diye merak ettim yoksa iade edicem
  10. Y

G733 WİRELESS SORUNU

duvar yok ama modem etkiliyor olabilr diye düşünüyor ama aklıma şey takıldı bir sürü insan modemi odasında falan kullanıyor onlarda nasıl bozulmaz
  11. Y

G733 WİRELESS SORUNU

Ayrıca 5 6 metre de mikrofon gidiyor
  12. Y

G733 WİRELESS SORUNU

Hayır 1617548830 9 10 metre sonra yapmaya başlıyor
  13. Y

G733 WİRELESS SORUNU

BEYLER BEN 3 GÜN ÖNCE G733 ALDIM AMA BU VAAD ETTİĞİ GİBİ 20 METRE FALAN ÇEKMİYOR ARANIZDA KULLANAN VEYA ÇEVRESİNDE KULLANAN VARSA SİZDE DE BÖYLE BİR SORUN VAR MI YOKSA GENEL OLARAK WİRELESS KULAKLIKLAR MI BÖYLE (İLK WİRELESS KULAKLIĞIM)
  14. Y

CORSHAİR VOİD ELİTE VS HYPERX CLOUD FLİGHT HANGİSİ ALINIR

çok sağol yorumun için ayrıca şunu sormak istiyorum. Uygulamanın adı dolby access mi
  15. Y

cloud mix vs cloud 2 wireless

kardeşim kolay gelsin aynı soruyu bende merak ettim cevabı bulduysan yazarmısın şimdiden teşekkür ederim
  16. Y

CLOUD 2 WİRELESS VS CLOUD FLİGHT

BEYLER ÇOK KARARSIZ KALDIM Bİ YARDIM EDİN
  17. Y

CLOUD CORE WİRELESS ALINIR MI

eyv beyler sağolun
  18. Y

valla çok kararsızım hala karar veremedim. Şu anda g231 ve artık sıkıldım hantal kulaklıktan void te bir tık hantal geliyor ama malzame kalitesi cezbediyor. cloud fllight ta hem hafif hem pil konusunda başarılı Tek takıldığım nokta şuanda voidin müzik ve flim kalitesi ayrıca alırsan benide...
  19. Y

BEYLER VOİD ELİTE VE CLOUD FLİGHT ARASINDA KALDIM ÇOK KARASIZIM SES OLARAK VOİD ELİTE DAHA İYİMİŞ VE MALZEME KALİTESİ OLARAK DAHA GÜVENİLİR GELDİ AMA Bİ YANDAN HYPERX DAHA HAFİF PİL OLARAK DAHA UZUN GİDİYOR HEM DIŞARIDA KULANMA ŞANSIMDA VAR SANIRIM BUNUDA YAZARSANIZ SEVİNİRİM Bİ YARDIM EDİN...
  20. Y

CLOUD CORE WİRELESS ALINIR MI

BEYLER BU KULAKLIK ALINIR MI VE GERÇEK Mİ HİÇ BİR YERDE İNCELEMESİ YOK İLKKEZ BURDA GÖRDÜM https://www.bunadeger.com/Urun/kingston-hyperx-cloud-core-7-1-kablosuz-siyah-gaming-mikrofonlu-/4630990
Top Bottom