Arama sonuçları: *

1. O

sadece 3.5 dolara 2 kat fps elde etmek mümkün mü? (MÜMKÜN!)

Fsr yerine Nvidia yazanı dene ben 1 senedir o ayarda kullanıyorum tertemiz görüntü veriyor. Oyunda çözünürlüğü 900pye sınırla çamura dönmesin. Fsr sürümü tam iyi değil şuanlık.
  2. O

Techno'dan Vr Gözülüklü/Gamepad'li/Apu Mini Pc(Konsol?)

8 8k görüntü vermek dışında fiyatını haketmeyen çöp alet. Aynı şeyleri daha ucuza meta quest 3'de yapıyor ayrıca çeşitliliği fazla.
  3. O

Arctis prime için hangi kulaklık padini tercih etmeliyim

Kısadan konuya gireyim. 2 hafta önce amazondan SteelSeries Arctis prime kulaklık satın aldım. Kulaklığın padleri deri olduğu için ileride terleme yapacağını biliyorum ve bu yüzden kumaş Pad arayışına girdim. Amazon trde 500tlye satılıyor üçüncü parti padler ama bilgisi olan varsa söylesin daha...
  4. O

Çözüldü✓ Bu sistemi kaç yıl kullanırım

Free to play fps oyunları için 7 8 sene rahat götürür emin ol. Ben gtx 1650 i3 9100lü sistemi 4 yıldır kullanıyorum valoda csde rahat 150 200fps alıyorum orta ayarlarda. 3 4 sene anca üst seviye oyunları rahat oynatır dlss frame gen falan idare edersin takma çok.
  5. O

Çözüldü✓ Bu Oyun Kolu alınır mı ?

Kanka valla ben trde yaşamıyorum o indirimli fiyat bile şuan saçma geliyor. İndirimle aldıktan sonra max 7 8 dolar arttı amazon amerikada. 1200 1300 liraya mı ne aldım şuanki kurla.
  6. O

Çözüldü✓ Bu Oyun Kolu alınır mı ?

Ben kullanıyorum 1 senedir. Gönül rahatlığıyla al kullan. Kulaklık jak girişi o kadar sağlam ve ses kartı kaliteli ki, oyuncu kulaklığımı pcye kontrolcü üzerinden bağlıyorum.
  7. O

F310 mu Çakma Dualshock 4 mü?

Bana kalırsa elinde kalacak gamepad yerine indirimli bir dönemde Monster yada havit falan en kötü powera al. Çakmanın ömrü 6 ay falan götürür seni. Parana yazık olur.
  8. O

F310 mu Çakma Dualshock 4 mü?

Monster gamepad al geç bütçen varsa. Kafan rahat olur.
  9. O

PC için DualSense alınmalı mı?

Pil değişmen gerekir ömrü bittiğinde. Xbox Core kontrolcü al geç kafan rahat olur. Şarjlı pil alırsın yada en kötü bi dönüştürücü alır telefona kabloyla bağlar pil sorununu kökten çözersin ben öyle yapıyorum.
  10. O

GTA SA Definitive Edition modlanabilir mi?

Torrent akıl edemiyor musun
  11. O

11 yaşındaki kardeşim sadece GTA V istiyor

Canercim dc id ver bağlan benim pcye 1 saat oynasın çocuk.
  12. O

YouTube da artık reklam engelleme kullanılmıyor.

Arama motoruna vanced pc yaz ilk sitede 5 seçenek çıkar kafa resmine tıkla adguard kur bilgisayarına. Tarayıcıya kurduğun eklentiyi algılayıp o uyarıyı veriyor. Ben 3 gündür adguard açık giriyorum gram uyarı reklam falan çıkmıyor.
  13. O

Ark oynayacak arkadaş aranmaktadır

Ark survival sahibiyim ve oynayacak arkadaş bulamıyorum. Benimle beraber ark oynayacak kişiler ID: OliverR#5986 dc'den eklesinler.
  14. O

Gta 5 hata vermeden atma sorunu

Epic gamesden aldım ve bu sorun bu haziran ayı sonunda başladı ondan önce hiç yaşamadım 1625771392 Ve hiçbir mod yama yazılım hile hiçbirşey yüklü değil
  15. O

Gta 5 hata vermeden atma sorunu

Gta 5 hata vermeden oyundan atıyor. 5 dakika story mode bile olsa atıyor çevrimdışı denememe rağmen atıyor ve sorunu çöze bilen bir kişi bile olmadı. Donanımsal sorun olduğunu düşündüm fakat ForzaHorizon4 Bannerlord ve diğer oyunların hiçbirinde bu hatayla karşılaşmadım oyunu en düşüğe çeksem...
  16. O

İ5 4430 GTX1650 i3 9100f gtx1050mi

Yazıyı keşke ayrıntılı okusan Türkiyedeki gibi değil burda durumlar elimde iki seçenek var hangisi iş görür rdr2 yayını yapmıcaz yani.
  17. O

İ5 4430 GTX1650 i3 9100f gtx1050mi

Hocam taksitle pc almayı planlıyorum iki seçeneğim var ve bilgisayarı yayın ve oyun için düşünüyorum bu iki seçenekten hangisi daha uygun olacaktır. Azerbaycanda yaşadığım için fiyatlar size uçuk gelebilir o yüzden sadece hangisini almam ve neden gerektiğini yazarsanız memnun olurum. Birinci...
Geri