Arama sonuçları: *

1. B

Amd ve Nvidia Ekran Kartı Farkları

Öncelikle merhaba. Dün ekrana görüntü gelmiyor sorununu yazmıştım. Bugün ise farklı bir ekran kartı takıp sorunu anladık. Sorunu anladık ama mantığını anlayamadık. Rx550 ve R7 240 Ekran kartlarıyla çalıştırmaya çalışırken görüntü alamadık. ( Ekran kartları çalışıyor farklı sistemlerde denendi.)...
  2. B

Uygun Fiyatlı Toplama Bilgisayar Önerisi

Merhaba öncelikle. Malum covid 19 nedeniyle eğitimler online olarak yapılıyor. Bu dönemde bilgisayar almaya durumu olmayan ya da çok az bütçesi olan insanlar var. Ben de çevremdeki bazı çocuklara dersleri için bilgisayar hediye etmek istiyorum. Sadece Chrome üzerinden rahatça derslerini...
  3. B

"i3-6098p intel" islemciye sahibim "amd" ile değiştirmek istiyorum

Bütçe belirtebilir misin acaba
  4. B

bilendenal.com güvenilir mi?

Sitenin kendiyle ilgili hiç bir bilgisine sitede yer verilmemiş. Muhtemelen yeni bir oluşum ve bu yüzden de fiyatlar uygun olmuş olabilir fakat bu tarz sitelerden uzak durmak en iyisi. 20 lira fazla verip güvenilir siteleri tercih etmenizi öneririm.
  5. B

abcdef

anakart arızası var sanırım. Aynı sorun başıma gelmişti fakat çözümünü aktaramayacağım çünkü kendini psuyu ve ekran kartını yakmıştı sevgili eski anakartım. Önce farklı ekran kartıyla deneyin, devam ederse anakart değiştirme imkanınız varsa öyle deneyin. Bu arada işletim sisteminiz Windows 7 ise...
  6. B

Bilgisayar kendi kendine reset atıyor

Bilgisayara format atasın var herhalde yav. O da çözüm yollarından biri olabilir ama format zahmetli iş tüm dosyalar oyunlar resimler programlar silinecek tekrar yükleyeceksin falan uzun iş. Bu arada aklıma geldikçe yazıyorum sorunun ne olabileceği hakkında düşüncelerimi belki de bilgisayar...
  7. B

Üstteki yanıtta dediği gibi parçaları tek tek kontrol etmenizi öneririm. Psu sorunu olabilir. Parçalar oturmamış olabilir. Sistemin düzgün kurulduğundan emin olursanız format denemekten zarar gelmez.
  8. B

Boss Bilişim Güvenilir Mi? Bu Ekran Kartı Neden Bu Kadar Ucuz?

Daha önce bu konu açılmıştı bir sitede sanırım. Epey araştırmıştım cidden fiyatları çok uygun ama çok fazla şikayet almış. Hiç bulaşmamak lazım. Muhtemelen yurtdışından getirip yolluyorlar adrese ya da hiç yollamıyor olabilirler. Gelse bile garantisi olan ürünler değildir.
  9. B

Bu konu hakkında pek bir fikrim yok. Daha önceden başıma gelmişti. Sebebi işlemci fanının tam takılmış olmamasıydı. Kontrol etmenizi öneririm. Fakat yazılımsal olabilir.
  10. B

Ekran kartından görüntü gelmiyor

Sorun şu ki bilgisayarcı da anlamadı. Yıllardır görüntü vermeme sorunlarıyla karşılıyorum farklı sistemlerde fakat ilk defa böyle bir şey başıma geldi ve hiç bir yerde hiç bir forumda böyle bir konu açılmamış ve çözüm bulunmamış.
  11. B

Evet iki kartı da denedim ikisinde de aynı sorun var.
  12. B

Herkese öncelikle merhaba. Hem dersler hem de biraz oyun için ortalama bir sistem topladım. Fakat ekran kartını taktığımda görüntü gelmiyor. Bütün sistem çalışıyor, fanlar dönüyor. İki farklı anakartta denedim, işlemciyi değiştirdim, ekran kartını değiştirdim, uzay montaj denedim, farklı ssdler...
Geri