Arama sonuçları: *

1. Berkayturhan

Yardım Xiaomi 13T Pro 60 fps 2x odak sorunu

Sinirim ciddi anlamda bozuldu birkaç kişiye sordum bizde sorun yok dedi yardımcı olursanız çok sevinirim kafayı yiyeceğim 2x tele lenste video çekim modunda hiçbirşekilde yakını netlemiyor sadece 24 ve 30 da yakını netliyor.
  2. Berkayturhan

mekanik klavye önerisi

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-redragon-k617-se-fizz-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,677725306.html
  3. Berkayturhan

Ailem için makul fiyatta telefon

iş görür ama a35 le kıyaslanamaz
  4. Berkayturhan

mekanik klavye önerisi

fizz se olabilir boyutla alakalı bir sorun yoksa
  5. Berkayturhan

Ailem için makul fiyatta telefon

a35 olabilir
  6. Berkayturhan

kablosuz mouse önerisi

beken kötü değilki halk arasında efsane bekende sorun yaşayan çok nadir gördüm vxe de olsun z1 de olsun z1 in yorumlarına bakarsan bir tane takılma ile alakalı sorun yok aynısı vxe dede geçerli
  7. Berkayturhan

kablosuz mouse önerisi

kime sorsan beken iyi değil diyor atackshark faciasından sonra, halbuki nordicten sonra en iyilerden biri beken vxe de beken kullanıyor.
  8. Berkayturhan

beyler 900 tl banbında oyuncu mouse arıyorum

şuana kadar herhangi bir gecikme veya takılma yaşamadım eğer yaşarsanda ki çok nadir bir ihtimal müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğin zaman hızlıca bir şekilde yardımcı oluyorlar
  9. Berkayturhan

Furylevel Z1 de yaşadığım sorunlar

bazen bazı modellerde takılma meydana gelebiliyor x3 ün içini açtığımız zaman farklı bir 3633 ün varyantına denk geliyoruz ayrıca haberleştiği dongle ın içini açtığımız zaman bekenin 3633 haberleşme çipi değil farklı bir çipi görüyoruz, onuda geçtim bimden bile gidip mouse aldığınızda takılma...
  10. Berkayturhan

600-800 Arası %60 klavye

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-redragon-k617-se-fizz-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,677725306.html bi tık aşıyor ama değer
  11. Berkayturhan

Öneri 🔥 Kulaklık Önerisi Kablosuz

en baba kulaklıklardan biridir ama aşırı profosyonel değilseniz çıkmaya gerek yok bence
  12. Berkayturhan

indirimdeyken alınır 5800 güzel fiyat
  13. Berkayturhan

5800 e olabilir bence
  14. Berkayturhan

DAREU EK75 Alınır mı ?

15. Berkayturhan

Yardım Dareu klavye kullanan var mı ?

ek75 pro modeli hotswap bendeki düz modeli lehimli switchler kaliteli olduğundan değiştirmeyi düşünmüyorum zaten
  16. Berkayturhan

FURYLEVELIN YENİ 3395 İDDALI MOUSE`U Bu Fiyata Bu Mouse ?

normalde bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyordum ama mcu konusuna açıklık getirmek istiyorum eğer bu konuda hala soru işareti olan biri varsa bu konuyu atabilirsiniz üzerinden çok geçmeden ve konuyu aşırı hortlatmadan genel bir açıklama yapmak istiyorum genellikle mcu ya çöp gibi kelimeler...
  17. Berkayturhan

Yardım Dareu klavye kullanan var mı ?

bende ek 75 var gayet güzel
  18. Berkayturhan

rolü bile yeni aldım he şöyle birşeyde var 1721382304 rezalet? bu fiyata nordic mi koyacaklardı, onuda geçtim malzeme kalitesine rezalet demişsin kullandınmı bilmiyorum ama mouse u duvara fırlattım sadece çizik var onuda geçtim birçok markanın ürünü var elimde daha büyük marka olup daha...
  19. Berkayturhan

valla güzel gibi duruyor hocam
Top Bottom