Arama sonuçları: *

1. maitres23

Gamepower Ogre’mi Gamepower Warlock Compact’mı

Ogre red switch kullanıyorum yay sesi falan gelmiyor bilek desteği de çok kaliteli almanı tavsiye ederim.
  2. maitres23

Yardımcı olun beyler işin içinden çıkamadım

nedir bu rampage düşmanlığı anlamıyorum 2 aydır kullanıyorum hiçbir problem görmedim benim sistemimde de 1660s var çok memnunum güzel bence
  3. maitres23

Xbox One S vs Steelseries Stratus Duo Controller

Şu an elimde bilgisayar yok deneyemem ama windows işletim sistemi(burda tam bilgim yok belki w7de çalışmayabilir)taktığın an algılıyor gamepadi 1586711261 flood olacak ama arkadaşlara yardımcı olayım bizzat xboxın sitesinden buldum
  4. maitres23

bende beyazı da var battlefield 5 edition da ikisinde de problem yaşamadım
  5. maitres23

Xbox one controllerim var 2 yıldır en ufak eskime olmadı steelseriesin de kulaklığını kullanıyorum onda da eskime görmedim 😀 bence hangisi tasarım olarak hoşuna gidiyorsa onu al
  6. maitres23

vatan dan oyuncu pc alınır mı

Vatanda vade farkı olmadığı için pahalı diğer siteler vade farkı alıyor taksitlendirme yaparken
  7. maitres23

kesinlikle uzak durulması gereken site

Kitapyurdundan en az 100 liralık alışveriş yaptım arkadaşlar güvenle alabilirsiniz
  8. maitres23

08.04.2020 ŞUAN PC TOPLAMAK SAÇMALIK MI ?

incehesap cumaları indirim yapıyor ama bu hafta içi fiyatları arttırdılar baya eskiden hiç yapmazlardı
  9. maitres23

08.04.2020 ŞUAN PC TOPLAMAK SAÇMALIK MI ?

incehesap bile her gün zam yapıyor alacaktım vazgeçtim ben
  10. maitres23

İncehesapta satılan 1660s

Arkadaşlar alıcam demedim ? sisteme incehesap bunu ekliyor bir tek diğer 1660slerden farkını merak ediyorum
  11. maitres23

İncehesapta satılan 1660s

Öncelikle linki bırakayım https://www.incehesap.com/asus-phoenix-ph-gtx1660s-o6g-gaming-ekran-karti-fiyati-44190/ Bu ekran kartı Msi'ın Gigabyte'ın ürettiği 1660slerden fiziksel olarak ufak ve tek fanlı olarak geliyor acaba diğer 1660slerden kötü performans sergiler mi?Kullanan veya bilgisi...
  12. maitres23

Xbox one x tüm artı ve eksi yönleri.

hocam dolar kuru bu şekilde giderse çok pahalı olacak ?net fiyatı kimse bilemez de performansı bariz güçlü olur yeni nesil çok normal bir durum
  13. maitres23

forza,pes oynuyorum zaten 60fps veriyor merak etme? ötekileri denemedim ama 60 fps verir bence. 2 sene televizyondan kullandım bu sene bilgisayar alacağım için monitörde oynamaya başladım aradaki tek fark tazeleme hızı 120hz ye çıktı
  14. maitres23

YENİ TANITILAN XBOX SERİES HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ

Xbox güzel exclusiveler çıkarırsa ps5i paramparça edebilir ps kullanıcıları fiyatlardan çok yakınıyor
  15. maitres23

Dostum gamepass ultimate var aylık 45 lira onu alınca live almana gerek kalmıyor ve 100e yakın oyun veriyor ben pes20,nba2k20 oynuyorum düzenli ama witcher3 gta5 mortal kombat halo serisi gibi birçok oyun var şurdan bakabilirsin...
  16. maitres23

hocam 2 senedir xbox one x kullanıyorum arkadaşın dediğinde yanlışlar var 1)30 değil 60 fps veriyor birçok oyunda 2)oyunlar pahalı lakin gamepass ultimate bulunmaz nimet oyun almaya gerek bile kalmıyor 3)4k monitörün olmasa da 120 hz tazeleme desteği sunuyor 4) o bütçeyle pc alacağın pcden...
  17. maitres23

İncehesap Ziraatbankası bankkart

banka kartı nosu ile almayı denersen taksit yaptırmıyor kredi kartı nosunu kullan taksitli almak istiyorsan
  18. maitres23

rx590-1660 super-1660 ti

sorma hocam :( benim de gönlüm 5600xt istiyor ama bütçeden dolayı 1660s alabilirim
  19. maitres23

rx590-1660 super-1660 ti

1660s fp bi kart he daha iyisini alacaksan ti yerine rx5600xt alman bence daha mantıklı
  20. maitres23

Asus Prime A320M-F hakkında

r5 1600af hocam 3 sene sonra büyük bir bütçe ile baştan kurucam oynayacağım en ağır oyun bannerlord olur güçlü bir sisteme ihtiyacım fazla yok
Geri