Arama sonuçları: *

1. C

CALL OF DUTY DE KAÇ FPS ALIRIM?

Rica ederim. 👋
  2. C

CALL OF DUTY DE KAÇ FPS ALIRIM?

Buradan izleyebilirsiniz. Aynı özelliklere sahip. 1719786762 Tüm grafik ayarları ile sadece Warzone.
  3. C

🔥İndirim MONSTER LAPTOP 4060 29K

Abdullah abi bir videosunda ekran kartının watt değerleri önemli demişti yanlış hatırlamıyorsam. Bu atilan linkte 75+25w iken başka modellerde 115+25 w şeklinde. Bu da fiyatın düşük olmasında etkilidir belki işin profesyoneli olmadan söylüyorum. Atacağım linkte ekran kartı 115+25 w. Alınır veya...
  4. C

Rtx 3060 12 gb rtx 4060 8 gb mı

Yine de 4060 ı tercih ederim. Daha performanslı olduğu kesin. 8 gb vram gayet yeterli hala.
  5. C

Rtx 3060 12 gb rtx 4060 8 gb mı

Rtx 4060 lı sistemi tercih ederdim. Dlss 3.0 desteği 4xxx serisinde var 3xxx serilerde yok. Dolayısıyla çok büyük bir artı. 8 gb vramın yeteceğini düşünüyorum.
  6. C

Çözüldü✓ Ekran Kartında Anormal Sıcaklık Artışı

Az önce ekran kartını açıp termal macunu değiştirdik. Elimde ped olmadığı için pedleri değiştiremedim termal pedler yapış yapış olup yırtılmış. Macunu sürünce 10 dakika test yaptım. 70 dereceyi geçmedi. Tavsiye veren arkadaşlara teşekkür ederim.
  7. C

Onu da denedim hocam değişmedi. Evet havalar çok sıcak fakat 18-20 derece fark eder mi ? Geçen yaz bu değerlere ulaşmıyordu. Bu kadar sıcak değildi tabi geçen yaz.
  8. C

Hayırlı bayramlar. Ekran kartım Gigabyte RTX 3060 Eagle OC (Tam iki senelik) Üniversite dönüşü yaklaşık 2-3 ay sonra oyun oynadım. Anormal sıcaklık değerlerine ulaşıyor. Normalde bir çok oyunda test yaptığımda 70 dereceyi geçmeyen kart şuan 87 dereceye çıkıyor ama sanki ayarlanmış gibi. PUBG de...
  9. C

Vergisiz Telefon Vergi İadesi Alabilen Var mı ?

Başka forumlarda fatura ile gib bilgileri uyuşmadığı için reddedildiklerini yazanlar olmuş. Bu durum kafamı karıştırdı biraz.Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz girdiklerini yazmışlar.
  10. C

Vergisiz Telefon Vergi İadesi Alabilen Var mı ?

İyi günler arkadaşlar. Bu konuyu vergisiz telefon alıp vergi iadesi hakkında bilgilendirme için açmak istedim forumda bulamadığım için. Ayın 20'si itibariyle iadelerin yapılması gerekiyor sanırım. Ben Samsung'un sitesinden M34 almıştım. 15 Aralıkta başvuruyu yaptım. Sanırım vergi iadesi...
  11. C

Hikayeli ve grafikleri iyi olan oyun önerisi

Bioshock Infinite. Hikayesi mükemmeldir.
  12. C

Bu ekran kartı çok ısınır mı

13.00 dan itibaren biraz gösteriyor. 78 derecelerde.
  13. C

Bu ekran kartı çok ısınır mı

14. C

PNY XLR8 CS3030 M.2 SSD

Cs3030 modeli nasıldır bilmiyorum fakat cs 3031 modelini kesinlikle almayın. Kronik sorunlu. Sadece bir uyarıda bulunmak istedim.
  15. C

Bilgisayarım yeni FPS im çok düşük

Laptoptaki dahili ekran kartı r5 220 den daha iyi demektir bu da. Keske islemci ve ramden kisip ekrna kartina butce ayirsaydiniz.
  16. C

Ekran kartı diğer parçalar icin cok düşük. Düşük fps almanız cok normal. Internetten r5 220 testlerine bakarak ta anlayabilirsiniz. Ram Islemci cok iyi fakat ekran karti eski biraz malesef.
  17. C

Ekran kartı nedir dostum?
  18. C

Yardım 650W Güç kaynağı prizden 650W üstü güç çeker mi?

İyi günler. Tuncmatik marka kesintisiz güc kaynağı aldık 2 gün önce. Bulunduğumuz yerde elektrik kesintisi çok olduğu için pc zarar görsun istemedik. 650VA lite 2 modelini aldık. 360W güce kadar desteklendiği yaziyor benim sistemimde yaklaşık 300 W güç tuketiyor. Psu cooler master 650 W 80+...
  19. C

Bu Ses Coil Whine mı?

Tamamdır teşekkür ederim.
  20. C

Bu Ses Coil Whine mı?

Teşekkürler. Fan durdurmayı bir uygulama üzerinden mi yapacağım? Kasa Cooler Master Masterbox TD500
Geri