arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. Benim monitörüm 144hz 1ms bir monitör. Örnek veriyorum csgo da 150fpsle 300 fps benim için bir şey fark ettirir mi ? Bildiğim kadarıyla monitörün hzsinden yüksek fpsin bi önemi yok bilen arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim iyi forumlar..
ben daha fazla uzasın istemiyorum insanlar 2020de 4bin TL'ye kasa topluyor cayır cayır oynuyolar ben 9binlik bi kasada sıkıntı yaşayacğımı sanmıyorum bi sıkıntı olursa da garantisi var işlemci yetersiz gelirse ilerde geliştiririm forumu uzatmayalım hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için..
ssd yi değiştirdim büyük ihtimalle bunu da beğenmezsin ancak kioxia yaptım bir de anakart giriş seviysei demişsin senin beğendiğin bi anakartın linkini atabilir msin standartlarını merak ediyorm
parçaların sıkıntılı olduğunu nerden biliyosun ssdyi arkadaşım kullanıyor gayet iyi verim alıyor kasanın markası biraz kalitesiz o konuda haklı olabilirsin
1602450917
valla knk bu saatten sonra bişeyin davası olmaz anladın sen.. şimdi karta geri iade et parayı felan bi ton iş eğer sıkıntı...
umarım pcden beklentisi yüksek bi insansındır yoksa üzücü benim için :D
1602449759
anladığım kadarıyla fpsim düşer biraz onun dışında bozulma gibi bi durum olmaz dimi ben öyle fps canavarı değilim senelerdir 40 fps lol oynuyorum darboğaz dediğiniz şey 10 15 fps düşürüyorsa sıkıntı değil benim...
en başta csgo oynamak için aldım onun dışında lol , valorant , apex , nba, fifa, fortnite , pubg , bir kaç tane de hikayeli oyun oynamayı düşünüyorum sniper ghost warrior 3 , detroit , red dead gibi
İtopyadan vok supreme adlı kasayı sipariş ettim ürünün bileşenlerinde 2070 süper olması çok cazip geldi işlemcisi 3500x olmasına pek dikkat etmedim kuzenimde 3500x ve 2060 süper bulunuyor 2070 süperi de destekler diye düşündüm ancak şuan merak içerisindeyim. işlemci beni yarı yolda bırakır mı ...