Arama sonuçları: *

1. B

20 Bin TL Gaming Laptop

Ya valla böyle hikayeli oyunlar oynarım max ayarlar olmasına gerek yok belki cs oynarım bide war thunder Zaten gamepad ile oynicam 60 fps kafi
  2. B

20 Bin TL Gaming Laptop

Bende buna baktım kafi gibi durdu dlss var zaten fps için yeterli herhalde bana.
  3. B

20 Bin TL Gaming Laptop

Arkadaşlar taksitle alacağım düz fiyatı 20k civarı olan Bi laptop almayı düşünüyorum yardım edebilecek var mı?
  4. B

1660 Ti Sistem Fiyat

Kral bilemedim ben bu kadar az ettiğini bilmiyordum biraz düşüneceğim. 1736677141 Benim derdim benim kasadan daha az performans veren laptop için kasanın üstüne %60-70 daha fazla fiyat koyup Alıcak olmak laptop almam lazım ama bu dediğim saçma geldi.
  5. B

1660 Ti Sistem Fiyat

Sadece kasayı mi 10k yoksa monitorle beraber mi?
  6. B

1660 Ti Sistem Fiyat

Zaten İstanbul'dayim bakarsam gidip dener öyle alırım daha uyguna bulursam da param güvende ile alabilirim.
  7. B

1660 Ti Sistem Fiyat

Peki diyelim 10 a sattım böyle üstüne çok koymadan veya taksitle nasıl bir laptop bakmamı önerirsiniz veya 2.el mi alayım?
  8. B

1660 Ti Sistem Fiyat

Knk tamam ama işlemciyi de saymadan vermicem herhalde bildiğim kadarıyla baya güçlü Bi işlemci. Ben uzun süre apu kullandım bilgisayarı.
  9. B

1660 Ti Sistem Fiyat

Monitor markası viewsonic omni gibi bir şey. Su attığıniz kasada 3600 var benim işlemci ondan güçlü depolama da daha iyi benim bu arada işlemciye de bak bence benim işlemci güçlü pahalı biraz. 1736674221 Benim işlemci ekran kartından pahalıdır muhtemelen.
  10. B

1660 Ti Sistem Fiyat

Arkadaşlar sakin olalım.
  11. B

1660 Ti Sistem Fiyat

Kral benim böyle 2050 li laptop için ne kadar masraf yapmam lazım bu kasanın üzerine.
  12. B

1660 Ti Sistem Fiyat

Laptop 0 ve 2.el fiyatları arasında çok fark var mı taksitle alabilirdim kasamı satıp 1736672393 Knk 3050 ile 1660 ti arasında öyle çok fark yok.
  13. B

1660 Ti Sistem Fiyat

Benim kasa minimum ne kadar eder sence.
  14. B

1660 Ti Sistem Fiyat

Böyle bir laptop ile takas yaparsam üstüne para vermem gerekir mi? Gerekirse ne kadar olur?
  15. B

1660 Ti Sistem Fiyat

Mesela ne tür Bi laptop ile takas yapmamı önerirsin ekran kartı modeli falan. Şu anda çok para harcayamam maalesef.
  16. B

1660 Ti Sistem Fiyat

Arkadaşlar elimde böyle Bi kasa var: PNY 1660TI R7 4750G PRO B450M-K 2 ANAKARY 16GB CORSAIR 3000 Mhz ram SANDISK 500GB M2 SSD MSI MAG 550W PSU 165HZ VA PA EL MONİTÖR Laptop ihtiyacım var satıp laptop almayı düşünüyorum veya takas falan da yapabilirim siz ne tavsiye edersiniz
  17. B

Havit H2002D Mikrofon Arkadan Çok Ses Alıyor

Mikrofonu kısınca da ses az gidiyo dip ses yok oluyor ama uygulamaların sesini yine alıyo.
  18. B

Kapalı olmalı dediğin ayar
  19. B

Arkadaşlar kulaklığı yeni aldım daha dün jak girişli bi kulaklık ilk defa kullanıyorum. Günlerdir buna uğraşıyorum, mikrofonu boşta dururken mikrofon ses seviye fulldeyse bi dip ses geliyor şarkı açınca veya oyunlarda ise mikrofona direkt ses gidiyor nasıl çözebilirim yardımcı olucaklara...
  20. B

Xbox Gamepad Bağlantı Sorunu

Yok ayriyetten bi bağlanma düğmesi var. Usb seçmeli askıya alma nasıl kapatılır.
Top Bottom