Arama sonuçları: *

1. PROSekai

RobloxPlayetLauncher.exe Hatasını Nasıl Çözerim

fark etmez internet etiği konusu altında bahsedildiği gibi caps lock açık kalması bir hata bile olsa büyük harflerle yazılan cümlelerin anlamı olan kızgınlık ifadesini değiştiremez. 1623353680 katılıyorum
  2. PROSekai

Destiny 2 oynanır mı?

Dost İncelemesi bu :)
  3. PROSekai

nintendo switch lite alınır mı?

2200 tl fiyatı var.Eğere yatakta oyun oynayan,televizyon yakınında yok ise alınır.Mis gibi oynarsın da.Benim gibi öğrenci isen yolda vesayre de oynanabilir.Arkadaşımdan alıp normal versiyonunu denemiştiö.Rahattı.Söylenler üzerinden teoride alınabilir bişey.Ama denemedim sadece teknik bilgiler...
  4. PROSekai

Destiny 2 oynanır mı?

kısa ve net
  5. PROSekai

Kaliteli mobil oyun önersi

Lapse olabilir dediğim gibi, Shadow Fight 2-3|Aşırı keyifli dövüş mekanikleri,zorlayıcı bossları,ucundan da olsa merak uyandıran bir hikayesi var. Genshin İmpact|Sadece yüksek güçteki telefonlardan oynanabilir yani bir bak istersen. Grimvalor|Soulsborn tarzında zor ama bir o kadar keyifli bir...
  6. PROSekai

[DA En İyi Oyununu Şeçiyor] 1 Oyun Seçme Hakkın Olsa Hangi Oyunu Seçerdin?

Sürekli yeni karakter geliyor bu da oyunu dinç tutuyor.Katılıyorum.Ama MC de var şimdi modlar ile neler yapılıyor.Elektrik üretmeli bir sürü mod var çok keyifli.Eninde sonunda MC ye de LoL modu yaparlar muhtemelen.Ondan MC.
  7. PROSekai

Söylemeyi unuttum eğer cihaz düşük seviye ise kasabilir bende kasıyor ancak başka cihazlarda oynadım bir problemi yok.
  8. PROSekai

Ride to Victory|Stratera Games tarafından çıkmış yerli ve vakit geçirmelik düşük bütçeli bir oyun. Stardew walley|APK bulursanız oynananbilir bir çiftlik kurma oyunu Dead Cells|Gene aApk bulursanız oyannabilir. 1620316401 Başka aklıma gelirse yazarım.Tabi tür belirtirseniz işim kolaylaşır...
  9. PROSekai

İşlemcinin üstü kolonya ile silinebilir mi ?

Ben direkt kuru peçeteyle silmiştim. Problem olmamıştı ama başkaları da yazsın.
  10. PROSekai

9000 TL Laptop tavsiyesi gerekiyor

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-15arh05-amd-ryzen-5-4600h-8gb-1tb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82ey00d1tx-p-HBV00001BOF14?magaza=Nethouse 1619430960 hayır amd versiyonu
  11. PROSekai

9000 TL Laptop tavsiyesi gerekiyor

lenovo ideapad gaming 3 var ilerleeyen zamanlarda 8 gb ram daha takviye edebiliğrsiniz.O açıkçası güzel bir seçenek.Bu arada GTX 1650ti falan görürseniz onun performasn değerleri var internette 6 fps falan arttırıyor haberiniz olsun.
  12. PROSekai

70tl ve altı oyun önerisi yapabilirmisinz

şimdi söylemek mantıksız ama eğer hala bakıyorsan 1|Dead cells(Şuan İndirimde) 2|Dying light(Şuan indirimde) 3|Resident Evil 4-6 4|Reisdent evile 7 veya 2 remake
  13. PROSekai

Yardım Battlefield 4 Yerine Alınabilecek oyunlar

O oyuna arkadaşların ile gireceksin de onlar da troll olsun diye kurtarmaz ki.Şİmşek Mcqueen'inde dediği gibi "Ekip ile girilen oyundan bir b*k bekleme".
  14. PROSekai

Geçen Dota yorumlarına bir girdim,Kimse tavsiye etmiyor.Etmeyenlerden birinin 7000 saati var.Başlamayın gençliğiniz harab olmasın diyorlardı.Ne zaman biri 1000 saatin üstünde oyun oynasa aklıma o geliyor.Hani bir oyuna 1000 saat gömmek sabır işi resmen.
  15. PROSekai

dead by daylight var o da inidirmde resident evil 4 ve 6 aynı anda alınabilir onlar da indirimde DMC 4 var indirimde
  16. PROSekai

resident evil 2 remake o da indirmde
  17. PROSekai

resident evil 7 o da indirimde.
  18. PROSekai

titanfall 2 indirimde ona bakabilirsiniz
  19. PROSekai

GTX 1650 Tİ düşük bütçe için yeterli mi

laptop fiyatları artık böyle ne yazık ki :<
  20. PROSekai

Öneri Hikayeli mobil oyun önerisi

Teltale the wlking dead serisi var.APK indirip ücretsiz oynayabilirsiniz ve de türkçe desteği var
Top Bottom