Arama sonuçları: *

1. Serhat-

İşlemci ve Anakart değişikliği sonrası yapılması gerekenler

Yok ben öyle kullanacağım
  2. Serhat-

Ben macunsuz kullanacağım.
  3. Serhat-

Merhaba, Birkaç güne işlemcim ve anakartımı değiştireceğim. Değiştirdikten sonra ne yapmam gerekiyor ? A320M S2H ----- B550M PRO VDH R3 1200 ------ R5 5600
  4. Serhat-

650W PSU Tavsiyesi Arıyorum

Peki 3 fanlı bir kart Gamepower Mythril içine sığar mı ?
  5. Serhat-

Ön yargım yok. Yaşamışlığım var yoksa görmeden hiçbir şeye laf edemem. Arayüz olarak da NVIDIA daha çok hoşuma gidiyor. 3060 3070 gibi kartlar nasıl olur ?
  6. Serhat-

Ozaman RAM ve PSU bırakıp ekran kartı döneyim. Ekran kartı konusunda AMD taraftarı pek değilim. 4060 ile r5 5600 stabil çalışır mı peki ?
  7. Serhat-

Dediğim gibi şu anlık ekran kartı düşünmüyorum. Sadece darboğaz vb. yaşadığımdan daha rahat takılmak ve geleceğe yönelik hazırlıklar yapmak istiyorum.
  8. Serhat-

Gamepower 550W 80+ Bronz 1732135719 Ekran kartı şu an benim için çok uzak bir ihtimal. Alırsam bile 6-7 ay sonra alabilirim. 1732135760 Ram Adata Gammix D30
  9. Serhat-

Merhaba, Sistemimi güncellemeye başladım. Her ay 1 parça almaya çalışıyorum. İşlemci ve soğutucusunu aldım geriye anakart, ram ve PSU kaldı. Anakart olarak MSI b550 düşünüyorum. Ram henüz karar veremedim belki PSU sonrasında alırım. Şu anlık Anakart, PSU ve Ram sırasıyla ilerleyeceğimi...
  10. Serhat-

🔥İndirim Sıcaklık Göstergeli Akıllı Termos 🔥289 TL

Ürünü aktif olarak kullanıyorum 3 4 saat ağız yakacak derecede sıcak tutuyor. Pili değişmiyor. Ürünün 1 sene garantisi var pil bitince veya bozulunca faturadaki cep telefonuna ulaşın yeni kapak gönderimi sağlanıyor.
  11. Serhat-

R5 5600 için anakart önerisi

Bir sorun yaşar mıyım peki ? Uyum konusunda vb. Ek olarak alsam bile 2 ay sonra kullanmaya başlayabilirim. Bilgisayarımdan uzaktayım. 1731791357 B550 r5 5600 düşünüyorum
  12. Serhat-

X123 almayı düşünüyordum ama ışık seven birisi değilim ve bu fanın da ışıkları kapanmıyormuş bu yüzden pek sıcak bakmadım 1731791082 Evet sonradan gördüm hepsini.
  13. Serhat-

Düzeltme Biraz ileriye dönük olsun diye de anakart yükseltmeyi düşünüyorum RAM takviyesi de yapmak istiyorum.
  14. Serhat-

Merhaba, Yavaş yavaş bilgisayarıma upgrade yapmak istiyorum. Aklımda R5 5600 almak var fakat anakartım bu işlemciyi desteklemiyor. İlk olarak anakarttan başlamayı düşünüyorum. Maksimum 3 bin tl olmak üzere anakart arıyorum. Farklı parça yükseltme tavsiyelerine açığım. Şu anki özelliklerim A320m...
  15. Serhat-

Vergi indirimi telefon önerisi

Yok ya daha çok Clash of Clans, Rise of Kingdoms tarzı oyunlara bakıyorum. Diğer türlü full YouTube ve dizi.
  16. Serhat-

Çok oyun sevdalısı değilim. Yeni başladığım 2 boyutlu bir oyun var sadece o kadar.
  17. Serhat-

Oyun pek oynamıyorum kamera da pek kullanmıyorum. Oynasam da basit oyunları oynuyorum PUBG falan hiç oynamam. 1725798521 Uzun zamandır M34 düşünüyorum ben de.
  18. Serhat-

Merhaba, Bu dönemde vergi indirimi ile alınabilecek en iyi telefon hangisidir ? Galaxy m21 kullanıyorum bu telefondan geçiş yapacağım artısı eksisi ne yaşarım ?
  19. Serhat-

Yardım Kitap Okuma Lambası Önerebilir misiniz?

Üstteki attığım kullanımı rahat mandalı kitaba tutturuyorsun kafayı rahatça çevirebiliyorsun ama ışığı biraz fazla.
  20. Serhat-

Yardım Kitap Okuma Lambası Önerebilir misiniz?

https://app.hb.biz/hRO7Lrb314mg 1723143307 https://app.hb.biz/YKmT08lG8q4j Bunu kullanmadım fakat güzel duruyor.
Top Bottom