Arama sonuçları: *

1. Serhat-

Maksimum 15 bin TL Ekran Kartı

Hepsipay üzerinden bir kısmını nakit verip 16 bin TL'ye 5060 aldım. https://www.hepsiburada.com/gigabyte-vga-geforce-rtx-5060-eagle-oc-8gb-128-bit-gddr7-hdmi-ekran-karti-gv-n5060eagle-oc-8gd-p-HBCV00008TTUSI?magaza=TEB%C4%B0LON 1766415537 Kredi kartı olduğu için limiti anca bu şekilde...
  2. Serhat-

Artırım talebim onaylansa yapacağım da inat yapıyor.
  3. Serhat-

Peşin fiyatına taksitle alacağımdan 2. ele yanaşmıyorum.
  4. Serhat-

Dediğim gibi şu an sadece İntel'e sıcak bakmıyorum diğer türlü bütçeye bakıyor.
  5. Serhat-

5060 indirime girer diye bekliyorum da bu fiyata düşmez sanırım.
  6. Serhat-

Şu anlık nedense Intel'e sıcak bakamıyorum.
  7. Serhat-

Merhaba, Maksimum 15 bin TL'ye kadar ekran kartı arıyorum. Sıfır olmalı ve 15 bin tlyi 1 tl bile geçmemeli kredi kartı limitinden dolayı. Tercihen Hepsiburada olabilir. Çünkü peşin fiyatına 9 taksit tatmin ediyor. Sistem özelliklerim R5 5600 32 GB RAM 600W PSU
  8. Serhat-

Steam Hikayeli Oyun Öneri KARAR VERİLDİ

The Walking Dead Definitive Edition
  9. Serhat-

Araba Hediye Önerisi

Donanım Arşivinin 1 haftadır paylaştığı süpürge.
  10. Serhat-

Turkcell Pasaj Buds3 Pro 6 taksit alınır mı

Pasajdan hiç alışveriş yapmadım. İade veya garanti süreçlerinde bir sıkıntı yaşar mıyım
  11. Serhat-

Turkcell Pasaj Buds3 Pro 6 taksit alınır mı

Merhaba, yeni bir kulaklık arayışı içerisindeyim. Turkcell Pasaj - Terminal İletişim satıcısından Buds3 Pro gördüm. Peşin fiyatına 6 taksit yaptığı için biraz cezbetti. Sizce alınır mi ve orijinallik sıkıntısı yaşar mıyım ...
  12. Serhat-

Yardım Hangi Powerbank i almalıyım?

Aktif olarak 1 aydır bunu kullanıyorum. Şimdilik bir sıkıntısı olmadı gayet iyi. Ama benzer fiyatlara 20Ah olanı da vardı sanırım.
  13. Serhat-

🔥İndirim Kumtel Tavuk Piliç Çevirmeli 70 Litre Fırın 3131TL

Çok büyük ve arkası iç taraftan nedenini bilemediğim şekilde paslanıyor.
  14. Serhat-

Öneri S21FE Snapdragon alınır mı?

Bataryası küçük bir batarya diğerlerine göre. (4500 mAh) Powerbankla gezdiğimden alıştım.
  15. Serhat-

Evet 2. Nesil. Üniversite öğrencisiyim çoğu zaman telefon elimde. Müzikle oyun oynayınca şarj çabuk gidiyor. Genel olarak kullanımına bağlı. Oyun olarak Whiteout Survival oynuyorum sadece. Powerbankle kullanmanı öneririm. Çünkü günü çıkarmıyor.
  16. Serhat-

2 ay önce aldım. Oyun performansı idare eder pek oyun oynamıyorum. Kamerası orta. Şarj çabuk gidiyor. Günde 2 kere bazen 3 kere şarj ediyorum. %90 seviyesine yaklaşık 1 saatte şarj oluyor. Bugün Android 16 OneUI8 geldi. Bazen aşırı fazla ısınıyor üst tarafı kulak yakıyor. 120 Hz ekranı var...
  17. Serhat-

Oyuncu koltuklarında xdrive vs hawk

2 sene önce aldım Hawk'ı. Halen kullanıyorum. + olarak çok bir artısı yok. Normal bir koltuk. - olarak kollarda hafif sallanma var. Asla çözemediğim bir gıcırtı var. Vidasını söküyorum yağlıyorum 2 gün sonra tekrar başlıyor. Kolların bağlantı vida yerinden birisi yalama oldu. Tekrar kılavuz ile...
  18. Serhat-

Yurt için internet önerisi

Modemi kendin alıyorsun zaten senin oluyor o 3-4k Hepsiburada'dan al 3 taksite böl. Tarife 100 GB 635, 200 GB 815 TL şimdiki fiyatlara göre. https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/mobil-wifi-paketleri Taahhüt fiyatları bu. Eğer aylık ödeyeceksen bin TL üzerine çıkıyor. Test için aylık...
  19. Serhat-

Yurt için internet önerisi

Turkcell 100 veya 200 GB data tarifesi al + 4.5g modem al. Aktif olarak kullanıyoruz. Sakin saatlerde 100 mbps veriyor. Aynı yerde Superbox sakin saatlerde max 20 mbps veriyor.
Geri