Arama sonuçları: *

1. T

47.999 TL'ye iPhone 15 pro alinir mi?

Şu an o telefondan yazıyorum :) sabah %82 pili vardı. Şu an %55. Ekran, kamera, pil hepsi güzel şu an. Arkadaşım 58k TL teklif etti eğer satmak istersem diye 😅 memnunum ya şükür 🙏
  2. T

S21 Alan arkadasimin telefonu kasiyor hocam cidden.
  3. T

Tesekkur ederim yorumun icin. Insanlar keske Boyle duzgunce degerlendirme yapsa. Adam 45kya SIFIR iphone 15 pro alacagini saniyor, ve onu bile alinmaz olarak nitelendirmis. Garip garip kafalar var. Tesekkur ederim tekrardan insani yorumun icin ♥️
  4. T

Alip kullanicam hocam. Arada bir fotograf bir de sosyal medya. Bu Kadar. Akici olsun. Dakika basi xiaominin sacma reklamlarindan kurtulayim. Fotograf da azicik net gozuksun. Tek derdim bu. Satmak gibi bir niyetim yok. Milleti dolandirmak gibi de. Kul hakkina inanan birisiyim
  5. T

Cok kullanilmis bir 2. El cihaz konumunda evet farkindayim. Ama Boyle bir cihaz bile 55-60k arasi olmaz mi? Yurt ici cunku. Pil sagligi 98 devir 37. 47k cok avantajli. O butceye ikinci El ip15 bile yok bak prosunu gectim base modeli yok.
  6. T

Peki hocam :) 1746180977 S23 yoktu hocam. S24 ise istemedim exynos oldugu icin. Iphone 13 mu alsam diyordun derken bunu gorunce cok cazip geldi.
  7. T

"Hele" teshir ise derken? O fiyata sifir ip15 pro bulacagini mi saniyorsun 😁 1746180667 Nerede 25den basliyor hocam ya. IMEI 45k hatirlatirim.
  8. T

Hocam dediginiz dogru ama Ben baya inceledim. Yaklasik yarim saat. Ekrani da kameryi da. Bir sorun goremedim yanik v.s. Pil sagligi da fena degil. He tabii deforme olmustur belli bir miktar. Zaten diger turlu ucuz olamaz. Ama 47kya duz model iphone 14 harici bir sey yok. Ikinci El yurt ici 15...
  9. T

1.5 yil kullanmissiniz nasil problemlere rastladiniz?
  10. T

Arkadaslar mediamarktta gordum urunu. 15 pro. Teshir urun. Pil sagligi %98 devir sayisi ise 38. 5 ay garantisi kalmis. Cok ufak cizikleri var belli olmayan. Sizce alinir mi? Fiyat asiri dusuk geldi. Neden boyle dedim. Calisan Kisi ise "Fiyatlari merkez belirliyor yoksa bizce de cok daha pahaliya...
  11. T

Yardım Red Switch Klavye Önerisi

hyperx alloy origins alır sonrada modlardım miss gibi olurdu dedim yaptım ve gerçekten de oldu :D sana da tavsiye ederim şu an o klavyeden yazıyorum.
  12. T

240hz gaming monitör önerisi.

bütçe 5-6k ama 5k sınırını pek aşmak istemiyorum. Tercihen 24"
  13. T

Öneri rx6600xt'ye uygun işlemci önerisi.

bütçem 5-6k tl. 2. el alırım sıkıntı olmaz.
  14. T

200 tl civarı klavye önerisi.

oyun için dostum. öyle mekanik klavye felan bir takıntım yok eğer bir gün alırsam parasını verir adam akıllı alırım :) numpadsiz olması tercihimdir
  15. T

200 tl civarı klavye önerisi.

klavye önerileriniz varsa memnun olurum.
  16. T

Yardım Viper mini vs rival 3 ?

sensörleri neredeyse tamamıyla aynı ama razer'ın sensörü daha iyi. razer 61 gram gibi aşırı hafif bir ağırlığa sahip o yüzden düşük sens oynayan birisi için daha iyi. ayrıca yabancı bir review sitesi var https://www.rtings.com/mouse/reviews/razer/viper-mini vs...
  17. T

Razer viper mini vs SS Rival 3

Selam, elimde şu an logitech g203 var ama sensör farkından dolayı değiştirmek istiyorum. Düşük sens oynayan birisiyim o yüzden farenin hafif olması çok önemli benim için bu yüzden razer viper mini düşünüyorum ama sizin görüşlerinizi de merak ettim. Sizce hangisi daha iyi?
  18. T

R5 3600 Gtx 1050ti Nasıldır

kanka sizin sistemler neden bu kadar düşük fps veriyor? 1050ti r5 3600 var bende, poligonda felan 500 600 fps alıyorum oyun için de konuma göre değişiyor ama çoğunlukla size göre çok daha fazla fps alıyorum.
  19. T

Öneri Güncel ortalama 3500tl civarı telefon önerisi

kemal can kaltsak yeni hesap açman seni dava edemeyeceğim anlamına gelmez. öyle her önüne gelene hakaret edemezsin.
  20. T

Öneri Güncel ortalama 3500tl civarı telefon önerisi

kaçak telefon istemememi akpli olmama getirdin :d? gerçekten zeka seviyen sıkıntılı. neyse hesabına elveda diyebilirsin.
Geri