Arama sonuçları: *

1. A

15 Bin TL bütçeli olmak üzere bilgisayar toplama için yardım.

Cevabın için teşekkür ederim, Acelem yok dediğim gibi 1 ay daha bekleyeceğim ayrica nvidianın 2060 vs kartlarını almayı çok düşünmüyorum alırsam 5700xt alırım, şimdilik işlemci veya anakart iyi mi? onu merak ediyorum bir de kasa önerisi harika olur bu ikisi için 1602571643 bunun sebebi nvidia...
  2. A

NOT ; EKLEMEYİ UNUTMUŞUM AYRICA ÇIKACAK 3.nesil RYZEN İŞLEMCİ İLE i7-10700k karşılaştırması için de beklememi önerir misiniz? yoksa i7-10700k yeterlimidir?
  3. A

Cevabın için teşekkür ediyorum, 3080 nin fiyatı 8-9 bin civarı olacak gibi gözüküyor şimdilik, anakarttan ve işlemciden kısma lüksüm olmadığı için nvidianın aşırı pahalı ekran kartları gözüme biraz korkutucu geliyor açıkcası, big navi daha uygun olur gibi düşünüyorum
  4. A

Merhaba dostlar, başlıkta belirttiğim gibi "oyun" amaçlı bu zamandan ve ileri ki en azından 1-2 sene ultra ayarlarda ( 1080p ) 144+ fps ala bileceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum, Aklımda işlemci olarak intel core i7-10700k, anakart msi meg z490 unfiy, ekran kartı amd radeon rx5700xt...
Geri