Arama sonuçları: *

• Users: kaani
  • Order by date
  1. kaani

❌İndirim Bitti! GETİRYEMEK MAYDONOZ DÖNER 2 MEDİUM DÜRÜM 1 TL SAAT 19:00

18.58'de çöktü, 19:03 gibi geri geldi. 135 TL'lik döner için kapış kapış uygulamayı çökerttiler :D Kampanyasız sipariş verecektim ama dükkandakiler takla ata ata yapıyorduk 1 TL dürümleri, onu da almayacağım :D
  2. kaani

🔥İndirim 🔥Marshall Minor IV Kulaklık 3.474TL Amazon.com.tr🔥

Genellikle bu civarlarda fiyatı zaten.
  3. kaani

🔥İndirim Qcy H3 Pro Hybrid Anc Bluetooth 5.4 Kafaüstü Kablosuz Kulaklık 1375TL

QCY H3S daha mı iyi bundan? Daha iyiyse eğer 1699'a geliyor o da. Çift sürücüsü var, H3 Pro'nun tek sürücü.
  4. kaani

❌İndirim Bitti! Hot Wheels Maserati Lego 1214₺!

Aynı durumdayım :D Alsam mı almasam mı çok arada kaldım. Bağımlılık yolunda...
  5. kaani

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Aynı şekil beklemedeyim.
  6. kaani

Ustam fatura kesildi kargo teslimatı bekleniyor da kargolar kapanacak teslim etmediler la şubeye halen iptale çekmeseler bari :D
  7. kaani

Acaba Vatan Bilgisayar'da bundan sorumlu kişiler şu anda ne düşünüyor ya da bunu neden yaptılar... Overthink konusu.
  8. kaani

İkisi de aynı hesap mı ustam?
  9. kaani

Anakartı daha yeni aldık yav :D Muhtemelen upgrade atarım anakarta.
  10. kaani

Beyler şimdi konuştum, arayıp mağazadan teslime çekebiliyorsunuz ancak hiçbir mağazada stok yoksa maalesef kargoyu beklemeniz gerekiyor. Eğer herhangi bir siparişiniz onaylandıysa da teslim edilecekmiş. Ancak şurası önemli, birden fazla siparişiniz varsa sadece bir tanesi gönderiliyormuş. DDR5...
  11. kaani

En başta mağazadan teslim seçtin galiba, ben şimdi arayıp kargoyu mağaza teslime çevirmeye çalışacam :D
  12. kaani

Beyler mağazadan teslim alabilen oldu mu?
  13. kaani

🔥İndirim BASEUS Bowie M2S ANC True Wireless Bluetooth Kulaklık 999TL (YENİ STOK)🔥

İstanbul'da olanlar için Hilltown AVM'de stok konu açıldığından beri var. Ben aldım ama iptal edeceğim, kronik sorunu ve şarj sıkıntısı varmış hiç gerek yok bence buna.
  14. kaani

VERBATIM GEN3 M.2 SSD 1TB Dahili SSD 2.799TL ( sadece mağazadan teslim alma var)

Sadece Bodrum kalmış. İstanbul yok.
  15. kaani

❌İndirim Bitti! Samsung tab a11 plus 7500₺ (malesef vatan bilgisayar)

Tam kaşıntılar, Temmuz ayında tüketici hakem heyetine vermek zorunda kaldım, karar 1 ay önce falan çıktı. O sırada tablet 6-7 bin TL arttı :D Mislini istemem lazımdı, dalgınlıkla bedel iadesi istemişim, oradan da kârlı çıktılar. Şimdi aynı tableti başkasına satarlar oradan da güzel bir para...
  16. kaani

❌İndirim Bitti! 3169 LİRA .Patriot P400 V4 1TB M2 SSD 6000mbs/5000mbs 3

İlk iptaller geliyor muhtemelen. Bendeki 512 Sata SSD iptal edildi.
  17. kaani

Kolay Gelsin'e sorduğumda belgeler oluşturulmuş ancak teslim etmediler henüz dediler. Ortada kargo var ama otomasyon sistemin oluşturduğu bir kargo belgesi sadece, kargoya teslim edilmeden iptal edeceklerini düşünüyorum. Burada 3000-3500'e sattıkları Apacer SSD'yi kendi sitelerinde 10000'e...
  18. kaani

Kargoya verildi gözüküyor bütün herkeste ancak anladığım kadarıyla sipariş geçildiği gibi sistem otomatik kargo için takip numarası ve belge oluşturmuş. Yüksek ihtimalle iptaller birkaç saate yansıyacak, tabii istediğimiz iptal değil ama acı gerçek gibi görünüyor.
  19. kaani

IPhone 15 128 Gb Akıllı Telefon Siyah Sepette 47000 TL

Birisine yanıt mı verdim ya da alıntı mı yaptım, neden alındın?
  20. kaani

IPhone 15 128 Gb Akıllı Telefon Siyah Sepette 47000 TL

iPhone 15'i kötüleyenler şu anda iPhone 15'i aktif kullanıyor mu? 16e de biliyorum, 15 Pro Max de kullandım, 17 de kullandım hani 15 hakkında konuşulanlar komik geldi. İlk çıktığı zaman konuşulan muhabbetleri halen varmış gibi anlatan var. Aktifte iPhone 15 kullanıyorum, ısınma sorunu şarja...
Geri