Arama sonuçları: *

• Users: kaani
  • Order by date
  1. kaani

🔥İndirim Nothing Phone 1 8/128 12.899 TL / Nothing Phone 1 8/256 13.699 TL

Nothing Phone 2A, Nothing Phone 1 ve Xiaomi Mi Note 10 arasından hangisi ezici üstünlük kurar? Ya da aşağı yukarı yakın telefonlar mı?
  2. kaani

🔥İndirim Razer Cobra Pro 1874 TL

Belki onu düzeltmiş olabilirler ama o kabusu tekrar yaşamak istemiyorum, travma oldu resmen.
  3. kaani

🔥İndirim Razer Cobra Pro 1874 TL

Bitti mi? 1734352976 DeathAdder V2 gibiyse çok sıkıntı. İyi ki almamışım. DAV2 yanları eridi plastiğine dokunuyorum :D
  4. kaani

❌İndirim Bitti! 1990 TL RAZER DEATHADDER V3 PRO FAKER EDITION Mağaza Stok

Hayırlı uğurlu olsun hocam işinize yaradıysa sevinirim. Benim derdimi hiçbiri anlayamadı ki :D Laf anlatmaya bile girişmiyorum. Yaşı küçük falan diyen olmuş, aynen kanzi :D Takılın etrafta kafanıza göre siz.
  5. kaani

Kimi kudurtuyonuz ki siz :D Forumdan şimdi ayrılıyorum zaten. Tepinin durun la :D
  6. kaani

Yaz bilader banane la ne taktınız olum siz ne kuduruk herifler çıktınız. Rezilliğinize bile laf gelince rezillik ediyorsunuz. Acıyorum size. Ben de gider 3 verir Faker olmayanını alırım. Bu kafayla bu ülkede yaşarsınız ancak siz 😂
  7. kaani

Bilader kalk git ordan. İsteyen alırmışmış. Lazım olanlar senin gibiler yüzünden alamıyor. Fare delindi zar zor tutuyorum para biriktirdim güzel fare alayım diye dolanıyorum, lüks de aramıyorum tamam ama CS oynarken de güzel olsun. 7200 TL fareyi 1990'a yazmışlar şansa, hani kaçırdım eyvallah...
  8. kaani

Laan olumm al sat yapanların hepsinin elinde kırılsın fare. Şu an dehşet sövesim var ama kelimeler kıyafetsiz. Tam da lazım olan zamanda müthiş bir fare müthiş bir fiyata düşmüş, ulan kaçırdığım fırsata bak. En büyük bedduaları edeceğim bugün o fareyi ihtiyacı dışında alanlara.
  9. kaani

Yardım Minecraft drop yiyorum

Minecraft oynanılan sürümünde ram limiti olur her zaman, bunu yükseltmeyi denedin mi
  10. kaani

Bilgisayar tamamen sıfırdan alınıp kurulum mu yapıldı yoksa parça yükseltmesi vs. mi yapıldı. Eğer sıfır kurulumsa orijinal Windows olması zorunlu, eğer orijinal kendi sitesinden indirilmiş değilse bu takılmalar çok normal. Eğer orijinal Windows ise duruma göre bakarız. Onun dışında parça...
  11. kaani

teldeyim goremiyorum
  12. kaani

Sistem bilgilerini söyler misin
  13. kaani

Dikey senkronizasyon kapalı olmalı.
  14. kaani

Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

Bendeki bahtsızlık kimsede yok aw... Taahhüt 2025 ortasında bitecek daha, konudaki paketler çok iyi fiyattan geliyor. 2 yıldır 110 TL veriyorum 20+5 GB pakete. Şimdi bu 180 tlyi versem hiç gocunmam.
  15. kaani

❌İndirim Bitti! Fashcolle Dynamic Masajlı Oyuncu Koltuğu Mavi 1200 TL 🔥🔥🔥🔥

İnanılmaz bir çağ atlatır, çok konforlu bir koltuk emin olabilirsin. Hayırlı olsun.
  16. kaani

Obg77bg aldım, kendim kullanmıyorum ondan dolayı uzun vadede ne olur bilemem ama ilk izlenim olarak rahatlığını çok beğendim. Yaslanırken bel yastığı ve kafa desteği tam oturuyor ve asla rahatsız etmiyor. Ayak uzatma desteği de gayet işlevli çalışıyor. Geriye ve ileriye yatma kısmında da hiç...
  17. kaani

Aldım almasına da soruyu anlayamadım :D Eğer soru fotoğraftakiyse, fotoğraftakiyle aynı evet gri/siyah olan.
Top Bottom