Arama sonuçları: *

1. M

Ryzen 5 5600 2. el için 2000tl ucuz mu?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ryzen-5-5600-1262056917/detay/ Şu şekil bir ilan koydum. Anında satılacak gibi oldu elden vermek istiyorum fiyatı çok mu az yazdım?
  2. M

MARSHALL MG15G Nasıl bu fiyatta olabilir (amazonda replika olabilir mi)

Aradaki bu fiyat farkı neden bu kadar fazla, Amazondaki ürünün replika olma ihtimali var mı? bu modelin bir alt modeli olan Mg10g modeli şuan 5500 civarında seyrediyor sizce de saçma değil mi? https://www.amazon.com.tr/Marshall-MG15G-Elektro-Gitar-Amfisi/dp/B07DPMLFZ7 UCUZ...
  3. M

Yaprak yay süspansiyondan (makas,salıncak) anlayan bakabilir mi?

Merhabalar nissan navara 2006 model aracım var 2. el almıştım ve araç yükseltme kitiyle geldi (makas küpesiyle yükseletilmiş) yarın 400kg civarı taşıma yapmak durumundayım yollar engebeli ve makaslar dümdüz hiç içbükey bir yapısı yok acaba olması gereken bu mudur?
  4. M

Elektro gitardan anlayan birileri bakabilir mi?

öasdşsöl çok sağ ol dostum <33
  5. M

Kalın jak ile o umc22 ses kartına girilebiliyor mu yoksa farklı bir kablo mu almam lazım?
  6. M

Selamlar geçtiğiimiz günlerde giriş seviyesi bir Squier aldım (yeni başlıyorum) 3 single coil'li ve pedal fiyatları malum inanılmaz pahalı processor desen aynı problem bir ses kartı almayı düşünüyorum hangi ses kartını almamı önerirsiniz yoksa ses kartı yerine farklı bir çözüm mü önerirsiniz...
  7. M

Acer servisi inanılmaz mı hızlı yoksa hata mı var?

evet aynı şekil hata olmuş şimdi onarılıyor gözüküyor.
  8. M

Acer servisi inanılmaz mı hızlı yoksa hata mı var?

Pazartesi pil tamiri ve ısınma sorunu yüzünden ayvalıktan istanbula kargoladığım acer bilgisayarım çarşamba itibariyle gönderildi gözüküyor böyle birşeyin olabilitesi var mı? Teknik servisle telefonda mı görüşeyim anlamadım daha yeni kontrol ettim kafadan 1 ay kalır diyordum 3. günde adamlar...
  9. M

Laptop şarjdan çıkarılınca kapanıyor

Bi gariplik var kapasitenin üstünde şarjı var gözüküyor? 1705614600 Eski hali böyle nasıl design capacity'i eski haline döndürebilirim?
  10. M

denedim güç tuşuyla reset attım defalarca düzelmedi
  11. M

%7 azalmış sadece %93 sağlık durumu
  12. M

Düzelmedi denedim
  13. M

olamaz çalışıyordu kalibre ederken birşeyler oldu aşınma yüzdesi %7 Hwinfo ve cmd'den kontrol ettim bataryada problem yok 1705607652 Kapalı değil işlemci güç yönetimi vs agresif her şey açık farklı bir programsal sıkıntı olması lazım
  14. M

Öyle olsa bile nasıl düzeltilir bilmiyorum
  15. M

Selamlar daha alalı 5 ay olmayan acer nitro an517-42 laptopum şarjdan çıkarılınca anında kapanıyor acer care centerdan pil kalibrasyonu yapacaktım laptop aniden kapandı ve sonrasında pilin çalışmadığını farkettim şarjım %100 gözüküyor ama çektiğim an kapanıyor elimden gelen windowstan driver...
  16. M

KIOXIA EXCERIA PLUS G2 2TB alınır mı

gen 3 değil mi bu ssd laptopumda gen4 slotu var çalıştırır herhalde?
  17. M

KIOXIA EXCERIA PLUS G2 2TB alınır mı

3.145 TL fiyatlı m2 ssd sizce alınır mı? 3400 okuma 3200 yazması var laptopum için alıyorum sata ssd vs alma gibi bir şansım yok.
  18. M

Bu laptopa kaç tane m2 ssd takılabiliyor?

gen 4 slot değil mi?
  19. M

Bu laptopa kaç tane m2 ssd takılabiliyor?

Selamlar Acer Nitro 5 AN517-42-R43Y model laptopum var acaba ekstra olarak depolama koyabiliyormuyum buna m2 ssd slotu olduğunu duymuştum acaba doğru mu ve varsa slotun özellikleri neler? ona göre yeni bir ssd alacağım.
  20. M

Çözüldü✓ oyun oynarken kasam kapandı ve birdaha açılmıyor

Kasayi tamamen sökup uzay montaj şeklinde kurdum en ince ayrintisina kadar temizledim ve çalıştı kasaya geri koydum her şey düzgün çalışıyordu derken harddiskin gözükmemeye başladı ve sonuç harddiskten kaynaklı sanıyorum ama boot etmemesi için bir sebep yok (aygit yoneticisi yönetim heryerden...
Geri