Arama sonuçları: *

1. G

Xbox Series X garantisinin bitmesine 4 gün kala

Merhaba arkadaşlar ben Xbox series x konsolumu garantinin bitmesine 4 gün kala UPS kargo ile Garantiye yolladım araya cumartesi pazar girdi cihaz kargodan garanti süresinin dolmuş şekilde garantiye ulaşırsa bir sıkıntı olur mu?
  2. G

Xbox Gamepadimin garantisi artık gözükmüyor.

Arkadaşlar ben, Xbox Gampadim için, garantiye göndermek için kayıt oluşturdum. Kayıttan önce Microsoft hesabımda gampadimin garantisi gözüküyordu ama garanti için kayıt açtıktan sonra artık garantisi gözükmüyor neden?
  3. G

3.5mm jak girişine hoparlör bağlanır mı?

Merhaba 3.5mm jak girişine hoparlör bağlanır mı?
  4. G

Monitör kulaklık jak girişine hoparlör bağlayabilirmiyim

Merhaba arkadaşlar benim kulaklık jak girişli monitörüm var buraya hoparlör bağlayabilirmiyim?
  5. G

Rampage v900-s Xbox Series x uyumlu mu?

Herkese merhaba arkadaşlar ben Rampage v900-s modeli direksiyon almayı düşünüyorum ama Xbox Series x uyumlu mu değil mi bilmiyorum. Bilen varsa yazarsa sevinirim.
  6. G

Xbxox series x warzonr ani drop sorunu

Merhabalar ben Xbox Series X de warzone oynarken her 3 saniyede bir ani drop giriyor sizce neden böyle oluyor? Diğer oyunlarda herhangi bir sorun yok internette de bir sorun yok anlamadım gitti. Çok sinir bozucu bir durum
  7. G

Xbox Series X 2K Çözünürlük Destekliyor mu?

Banada TV almak daha mantıklı geliyor sanki, yardımcı olduğunuz için sağolun.
  8. G

Xbox Series X 2K Çözünürlük Destekliyor mu?

Merhabalar ben 2k 144hz ekran alıcam ama bazı kişiler Xbox Series X, 2k'yı desteklemediği için 2k ve 2.1 Hdmi girişi olmayan monitörlerde 4k 60fps veriyormuş doğru mu?
  9. G

Maximum 3000 Tl'ye Monitör tavsiyesi

Merhabalar Maximum 3000 TL'ye 3100 falanda olabilir. (En az 27 ekran olsun.144 Hz, 2k çözünürlükte)Monitör tavsiyesi istiyorum.
  10. G

YURT DIŞI XBOX SERİES X GARANTİSİ TÜRKİYE DE GEÇER Mİ?

Merhabalar ben yurt dışından yani Ukrayna'dan alınmış 2 yıl garantili sıfır bir Xbox series x alıcam ama satıcı garantinin Türkiye'de de geçerli dedi doğru mu?
  11. G

Gizala adlı site güvenilir mi?

Merhaba ben ps5 digital edition satın alınan gizala adlı siteyi gördüm sizce güvenilir mi? Alışveriş yapan var mı?
  12. G

450 TL'ye mekanik klavye önerisi

Ben ona bakmıştım ama küçük olduğu için pek fazla sevmedim açıkçası ama yinede önerin için sağol:)
  13. G

450 TL'ye mekanik klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar mekanik klavye alıcam ama bütçem en fazla 450 TL önerilerinizi bekliyorum. Bu arada benim şu klavyeye gözüm takıldı https://www.itopya.com/gamebooster-g918-fire-storm-rgb-red-switch-siyah-mekanik-gaming-klavye/ sizce nasıl? Alınır mı yoksa onun yerine başka bir klavye mi...
  14. G

400 TL'ye RGB Oyuncu Klavyesi Önerir Misiniz?

Arkadaşlar 300 400 TL bandında bir rgb'li oyuncu klavye öneriniz var mı?
  15. G

Pubge mobile emülatör hile satın almak için güvenilir site

Merhaba arkadaşlar pubg mobile emülatör için hile Satın almak için güvenilir bir site var mı?
  16. G

Kaliteli Oyuncu mouse tavsiyesi

100-150 arası
  17. G

100-150 TL arası
  18. G

Bütçem 100-150 tl
  19. G

Merhaba arkadaşlar kaliteli oyuncu mouse tavsiyeniz var mı?
Top Bottom