Arama sonuçları: *

1. E

Escape from Tarkov Steamde 15 dolar

Başlıkta yazdığım gibi steam çıkışına özel oyun 15 dolardan satışta arena breakout gibi ücretsiz alternatifi varken alınır mı tartışılır https://store.steampowered.com/app/3932890/Escape_from_Tarkov/
  2. E

İşlemçi Yükselteceğim Soket Uyumlu mu

şimdi sarı sitede 2. el fiyatlarına bakıyordum 2 ilan gördüm biri i7 biri i9 aralarında fazla bir şey yoktu yükseltmişken i9 alayım diye düşündüm fazla bir etkisi olmayacaksa almanın anlamı yok o zaman ben i7 den devam
  3. E

hocam peki i9 alsam fazla mı gelir gtx 1660 16gb ram üstüne i9 işlemci çok mu olur
  4. E

anladım teşekkür ederim hocam açıklaman için
  5. E

hocam diğer forumlara vs benimle aynı konuda açan diğer insanlara baktım onlara 11. nesil öneren olmuş emin misiniz 11 desteklemediğine. internette her şey yazıyor ama 11 i ne desteklediği yazıyor ne desteklemediği sadece anakart lga 1200 soket intel 11. nesilde aynı soket destekleyip...
  6. E

anladım teşekkür ederim hocam
  7. E

Yeni bir sisteme geçmeyi düşünüyorum fakat bu kasayı rafa kaldırmayacağım bunuda köşede dahi olsa kullanmayı düşünüyorum hiç yoktan iş yapar pozizyonda görmek isterim 1762283470 O konuda bilgim yoktu hocam teşekkürler 11. nesil desteklemiyorsa ikinci el i7 yada i9 10. nesil bakacağım
  8. E

Öncelikle Merhaba, B460M-A PRO LGA1200 soketli anakarta sahibim işlemcim i3-10100f çoğu işlem için güçsüz kalıyor anakartı değiştirmeden işlemci upgrade i yapmak istiyorum anakart sayfasına baktığımda 10. nesil intel işlemcilerin desteklediği yazıyor fakat lga1200 soket destekleyen işlemcilere...
  9. E

Bu firma güvenilir mi

Instagram da gezerken ara reklamlardan birinde gördüm %90 dolandırıcı belli ama eğer değilse diye insanın içine kuşku düşüyor
  10. E

Yardım İlk Defa Oyuncu Koltuğu Alacağım F/p Öneri

masa sandalyeleri varya eskiden düğün salonlarında kullanılan kırmızı
  11. E

Yardım İlk Defa Oyuncu Koltuğu Alacağım F/p Öneri

Başlıkta yazdığım gibi şuana kadar sandalyelerde süründüm ilk defa oyuncu koltuğu kullanacağım uzun süre kullanabileceğim kaliteli mümkünse yazın terletmeyecek bir model yada marka önerisi bütçe : 10k 1733418670 belirtmediğim detaylar boyum 1.87 kilo 86 sanayide çalıyorum azıcık bel ağrılarım...
  12. E

Oyunu Kapattım Mı Steam de Kapanıyor

Evet Sorun başlıkta da yazdığım gibi oyunu kapattığımda steam de kapanıyor
  13. E

Laptopı Şarja Takınca Anında 30 Derece Isınıyor ??

Merhaba bugün biraz internette takılırken bilgisayarın ısındığını fark ettim ve fan ayarlarının olduğu yere baktım laptop 98 ila 80 derece arasında çalışıyordu sadece masaüstünde sadece google açıktı arka planda sıradan discord falan açık. Belki masa çok tozludur ondan bu kadar ısınıyordur diye...
  14. E

Nasıl açıklayacağımı bilmiyorum

bu şekilde uygulamaları 2 ye bölmüş oluyorum ben biri arka planda komple açıkken diğeri sadece sağ üst de yada aşağıda kalmasını yazıyazarken arka plana düşmemesini istiyorum 1717056362 dediğin uygulamanın virüssüz halini bulamadım :D hep trojen dolu dosyalar denk geldi fakat microsoft store...
  15. E

Nasıl açıklayacağımı bilmiyorum

İş yerinde teklif yazıyorum ve çoğunlukla resim jpg üzerindeki metinleri teklife döküyorum ama bilgisayardan yazarken bir excel bir resme tıklamak zor oluyor resmi direk masaüstünde en yukarıda tutabilecek ekranda bir köşede kilitleyecek bir şey var mı. sürekli aynı şeyi yapmak benim için zor...
  16. E

Güvenli Bir Şekilde Bilmediğim Dosyaları Nasıl Açarım

mail üzerinden teklifler yapıp teklifler alıyorum ama bazen bilmediğim uzantılardan dekont veya teklif geliyor bunları nasıl açabilirim 1710833416 @Mehmet Yılmaz hocam bilseniz bilseniz anca siz bilirsiniz
  17. E

Yardım Galiba HardDiskim Bozuldu Yardım

speed ayarı için pro versiyon lazım diyordu basic versiyonda ayar yapamıyorum hocam direk başlattım
  18. E

doğru şeyleri mi yaptım bilmiyorum ama Error scan yeri full yeşil çıktı hatalı bölüm yok ama orayı ss almayı unuttum o yüzden bir daha bekleyecem orayı birde benchmark yerini yaptım
  19. E

Valla mehmet hocam oyun albion online olunca o kadar düşük gereksinimli oyunda bile fps drop yiyince insan bir tedirgin oluyor şuan dediğiniz şeyi yapmaya çalışıyorum ama uzun sürecek gibi bu sırada ssd de yer ayırdım oyunu oraya taşıdın akıcı şekilde keyfime bakıyorum
  20. E

Özel plaka nasıl alınıyor acaba

notere gidip araç ruhsatı ile plaka değişikliği talep ediyorsun plakanın nadirliğine göre şuan galiba en ucuz 10k . ruhsatta yeni plakayı işliyorlar eski plakayı kullanmak istemiyorsan başka araçta boşa düşürüyorlar sonra plakacıya gidip sana verdikleri kağıt ile yeni plaka bastırıyorsun oda 1k...
Geri