Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ Yeni sistem için ekran kartı önerisi

Tamamdır teşekkürler iyi akşamlar.
  2. M

Son bişey sorayım Trendyol doğru yer mi ekran kartı almak için???
  3. M

GAMEBOOSTER MESH panel 4 fanli kasa kullanıyorum soğutması yakında olduğu zaman üşütecek cinsten. Tavsiye için teşekkürler o zaman Palit 1660s ten tarafa yapıyorum seçimi.
  4. M

Bı daha kasa toplamam biraz daha iyisi olsun diye aldım ama hava soğutucu düşünüyorum ilerde bütçe olursa stres testinde 5dk da 63 derecede sabitlendi 3500mhz de sıcaklığı nasıl 1602694029 Birde palit markası nasıldır. Xfx i bilgisayarcıya kontrole götürdüm niye bilindik bı marka almadın dedi...
  5. M

Evet topladım. İnce hesap Gaming gecesinden 5500xt almıştım 1900liraya ama driver ve mavi ekran hatası verdi iade onaylandı paranın hesaba yatırılmasını bekliyorum. 1602693687 Teknoloji,nesil olarak ve 8gb VRAM beni 5500xt ye çekiyor bu yüzden kararsızım.
  6. M

İyi akşamlar bilgisayarımın tüm parçalarını topladım ama uygun fiyatlı bir ekran kartına ihtiyacım var ve sitelerden, inceleme videolarından bir kaç ekran kartı buldum yardımcı olursanız sevinirim... Ryzen 5 3600x Xpg 2x8 3000mhz (4x8 yapmayı düşünüyorum) Fsp600w 256gb JamesDonkey m2ssd...
Geri