Pc açma tuşuna bastıktan sonra klavyeve mousun ışıkları yanmıyor ayrıca monitörler sinyal yok diyip uyku moduna giriyor işlemci fanı anakarttaki ethernet ışığı ile senkron bir şekilde durup-dönüyor sorun nedir? Nasıl çözerim?
Merhabalar Samsung Monitör aldım Ve kutu içerisinden çıkan Dp kablosunu taktım kabloyu takmayınca sinyal yok yazıyor takınca yazmıyor ama Siyah ekranda kalıyor ve pc nin görüntü ayarları yerinde de Monitör gözükmüyor
Arkadaşlar ilk defa yeni fare alıcağım sizce Katar Pro mu yoksa Rival 3 mü tercih etmeliyim? bir de + ve - yönlerini belirtirseniz sevinirim ( 2 mouse da kablosuz)
İleride Upgrade yapıcağım ve R6 da 2k Da güzel sonuçlar veriyor bana Yeterli rdr2 vs oynasam haklısın
1602751572
Acelem yok sağol tavsiye için beklerim
tabii ki evet hali hazırdı Yazın Ufak tefek soğutma ssd vs sonra ekipman sonra upgrade ve hali hazırda Sistemim Gta5 i ultra Ayarlarda 4k 55 fps ile açıyor
Demesen fark etmiyecektim 1660super aklım 1060 a gitmiş kusura bakma
1602700968
Abi upgrade den kastın nedir Ekran kartını yanlış yazmışım 1660super olucak bu arada
Merhabalar Sistemim 1660super Gaming X ve Ryzen 5 3600 var 4k oynamak istesem de 4k Monitorlerin fiyatları beni biraz aşıyor ileride Nasip ederse olur ama Yeni bir tane Monitor almayı düşünüyorum Sizlerden Monitor Tavsiyesine İhtiyacım var ve 1080p ips monitor mü 2k va mı? Hangisi iyiyse o model...