Arama sonuçları: *

1. M

Klavye Mouse Monitör Çalışmıyor

Pc açma tuşuna bastıktan sonra klavyeve mousun ışıkları yanmıyor ayrıca monitörler sinyal yok diyip uyku moduna giriyor işlemci fanı anakarttaki ethernet ışığı ile senkron bir şekilde durup-dönüyor sorun nedir? Nasıl çözerim?
  2. M

Yardım Monitörü Pc görmüyor

Merhabalar Samsung Monitör aldım Ve kutu içerisinden çıkan Dp kablosunu taktım kabloyu takmayınca sinyal yok yazıyor takınca yazmıyor ama Siyah ekranda kalıyor ve pc nin görüntü ayarları yerinde de Monitör gözükmüyor
  3. M

Corsair Katar Pro Kablosuz mu alınmalı? Steel Series Rival 3 Kablosuz mu?

sen hangisini önerirsin Razer Basilisk x hyperspeed mi yoksa rival 3 Wireles mı?
  4. M

sağol razer ı araştıracağım eğer gerçekten rival 3 ten iyi ise ona yöneleceğim
  5. M

afedersin hiç mouse lar ile bilgim yok bu sensörler senin killerini vs etkilermi bir de sence Rival3 mü Yoksa önerdiğin Razer ımı almalıyım?
  6. M

değil itopyada 369 lira katar pro @Kerem Mert @zbabomen
  7. M

nedenlerini öğrenebilirmiyim? neden katar pro değil neden onlar ve katar pro arasındaki fiyat farkına değer mi?
  8. M

Aradaki o 100 liraya değecek fark varmıdır?
  9. M

Arkadaşlar ilk defa yeni fare alıcağım sizce Katar Pro mu yoksa Rival 3 mü tercih etmeliyim? bir de + ve - yönlerini belirtirseniz sevinirim ( 2 mouse da kablosuz)
  10. M

Öneri 2K VA PANEL- 1080P IPS Mİ? (TAVSİYEYE İHTİYACIM VAR)

1660super im istediğim oyunlarda gerek 4k gerek 2k performans veriyor ileride 3000 serisine de geçmeyi düşünüyorum
  11. M

İleride Upgrade yapıcağım ve R6 da 2k Da güzel sonuçlar veriyor bana Yeterli rdr2 vs oynasam haklısın 1602751572 Acelem yok sağol tavsiye için beklerim
  12. M

Peki Donanım arşivindeki monitörü önerirmisin?
  13. M

Peki Donanım arşivindeki monitor nasıl?
  14. M

tabii ki evet hali hazırdı Yazın Ufak tefek soğutma ssd vs sonra ekipman sonra upgrade ve hali hazırda Sistemim Gta5 i ultra Ayarlarda 4k 55 fps ile açıyor
  15. M

Peki neden Kavissiz onu açıklarmısın?
  16. M

Demesen fark etmiyecektim 1660super aklım 1060 a gitmiş kusura bakma 1602700968 Abi upgrade den kastın nedir Ekran kartını yanlış yazmışım 1660super olucak bu arada
  17. M

Merhabalar Sistemim 1660super Gaming X ve Ryzen 5 3600 var 4k oynamak istesem de 4k Monitorlerin fiyatları beni biraz aşıyor ileride Nasip ederse olur ama Yeni bir tane Monitor almayı düşünüyorum Sizlerden Monitor Tavsiyesine İhtiyacım var ve 1080p ips monitor mü 2k va mı? Hangisi iyiyse o model...
Top Bottom