Arama sonuçları: *

1. Cernovsk8

Gta V online 1milyon parayla ne yapmalı?

Hocam ban yemekten korluyorum rica etsem online girip bana para atarmisin yada birlikte heist yapalim paranin buyuk kismini ben aliyim ajxjsjzksjzjaja 1602829756 Az olsada var ama
  2. Cernovsk8

Hile yaparsam ban olmazmiyim? 1602805974 Ev araba bedav verdi silah flan
  3. Cernovsk8

oynanacak insan gibi oyun önerisi

Gizlilik oyunu var Sniper elit serisi o sariyo baya baya sariyo hikaye odakli oyun istiyorsan Sprintel cell serisini oneririm Just Cause var mesela acik dunyada sinirsiz eglence yasiyorsun ana hikayesi flanda guzel
  4. Cernovsk8

oynanacak insan gibi oyun önerisi

Gta V CSGO Valorant Forza4 Lol (ne tur oyun istiyorsan yaz ona uygun yazalim)
  5. Cernovsk8

S ve kadim dostum J
  6. Cernovsk8

Oncelikle selam her kese.Epic Games verdigi Gta V deki online 1 milyon parayi nasil katlaya biliriz?
  7. Cernovsk8

Beyler bu sistemi alicamda nasil sistem?

Bilgilendirme icin cok tesekkurler 1602718034 Bilgilendirme icin cok tesekkur ederim
  8. Cernovsk8

Cok tesekkurler <3 1602717746 Tesekkurler parayi calisip kazandim inshAllah birazda calisip dediyiniz gibi i5 dahada iyisiyle degisieim tesekkurler <3
  9. Cernovsk8

Fiyat onemli degil genellikte iyi sistemmi?
  10. Cernovsk8

I 5 9400 F ve Gtx 1650 super ekran karti CsGo Gta V gibi oyunlarda is gorurmu?
  11. Cernovsk8

Ben anlamadigim icin bu sistem ozelliklerini direk kasa olarak aliyorum(Tek tek alinca vergiler cok cok artiyor)Aldigim yer Bakunun en guvenilir ucuz yeri toplu olarak satiliyor ve ozellikler kismi boyle Cpu: i5 9400 F M/b: Gigabyte H310m S2V 2.0 Ram: 16gb Kingston ddr4 2666 mhz Cpu fan...
  12. Cernovsk8

Ben oyle cok anlamiyorum kusura bakma CsGo LoL Valorant Gta V gibi oyunlar icin is gorurmu?SSD kingston olmasi lazim kasada kase olan
  13. Cernovsk8

Ekran karti gaming hayir ya bizim parayla 200 manat sizin parayla 800 tlya yakin para var aralarinda(bizde vergi her urunde cok farkli oldugu icin)
  14. Cernovsk8

Her para bilimi farklidir Azerbaycanda 1300 manata bundan iyi sistem bulman+toplaman imkansiza yakin bir durum vergilerden dolayi fiyati o yuzden yazmadim genel olarak sistemin iyi veya kotu olmasini oyrenmek istiyorum
  15. Cernovsk8

1602714256 Oyunlar icin iyi sistemmi?
  16. Cernovsk8

Ben Azerbaycanda oturuyorum 1600 manat.Tl olarak bilmiyorum kusura bakma
  17. Cernovsk8

Oncelikle selam arkadaslar.Bu sistemi almak istiyorumda sizde tavsiyede bulunursaniz sevinirim.Oyun bilgisayari olarak gelicekte upgrade olucak. Cpu: i5 9400 F M/b: Gigabyte H310m S2V 2.0 Ram: 16gb Kingston ddr4 2666 mhz Cpu fan: Deepcool Ice Edge V2 Ssd: 480 gb Kingston VGA: MSI GTX 1650...
Geri