Arama sonuçları: *

1. Flameman

İlk oyunumu yayınladım

Teşekkürler. 1602766188 Çok teşekkürler.
  2. Flameman

İlk oyunumu yayınladım

Çünkü oralar çıkartacak iyi bir proje olduğunu düşünmüyorum. Ve dediğim ilk projem amacım yorum ve tavsiye almak vs. Ama dediğim gibi asıl sebep oyunun basit olması yani gerçekten para kazanabileceğim bir proje olduğunu düşünseydim oralarda yayınlamayı düşünebilirdim. Ve bir de oralara çıkarmak...
  3. Flameman

İlk oyunumu yayınladım

Kullandığınız oyun motoru hangisi ise en son herşeyi bitirdikten sonra package project seçeneğine tıklamalısınız. Bununla editör dosyasını oyun motoru exe dosyasına çeviriyor.
  4. Flameman

İlk oyunumu yayınladım

Dediğim gibi basit mantığa sahip bir oyun. Dalga dalga düşmanlar geliyor ve onları öldürüyoruz. İki karakter ve iki harita. İki karakterin kendilerine özel büyüleri var.
  5. Flameman

İlk oyunumu yayınladım

Açacaktır.
  6. Flameman

İlk oyunumu yayınladım

Infınıtı Blade haritası Unreal Engine mağazasından bulabilirsin.
  7. Flameman

İlk oyunumu yayınladım

Evet, elbette.
  8. Flameman

İlk oyunumu yayınladım

Oyunun mantığı gayet basit, dalga dalga düşmanlar geliyor ve onları öldürmeye çalışıyoruz. İki harita ve iki karakter var tabi daha gelişmiş bir proje yapabilmeyi isterdim ama hem tek başıma hem de henüz tecrübesiz olduğum için bu benim için henüz mümkün değil.
  9. Flameman

İlk oyunumu yayınladım

Oyun bir aksiyon fantazi oyunu diyebilirim. Sistem gereksinimlerini söylemem zor fakat oyunu yaptığım sistemim de i3 9100f ve Rx 580 var, ama fazla zorlayacağını düşünmüyorum. Oyuna güncelleme getirmeyi planlıyorum, bazı sıkıntıları var. Bunun dışında benim için bir demo proje gibi diyebilirim...
  10. Flameman

İlk oyunumu yayınladım

Herkese selamlar, uzun süredir üzerinde uğraştığım ilk oyunumu yakın zamanda yayınladım. İlk projem ve yorumlarınızı almayı çok isterim. Oyunumu Unreal Engine ile yaptım. Hazır malzemelerden de yararlandım. Şimdiden teşekkürler. https://gamejolt.com/games/theexternalguys/541115
Top Bottom