Arama sonuçları: *

1. K

Çözüldü✓ Maksimum 15000TL Sistem Önerisi

Tamamdır. Önerilerin için çok teşekkürler. Alamazsam sana Discord üzerinden ulaşacağım. İyi günler dilerim. :peepokalp::peepokalp:
  2. K

Tamamdır almaya çalışacağım. Alamazsam diye kasa ve psu önerisinde bulunabilir misin? Ayrıca o dediğin en iyi cevap olarak işaretleme olayını nasıl yapıyorum?
  3. K

Kötü denk geldi. Maaşımı almama daha var. Peki indirimsiz fiyatlarıyla satın alınır mı? Yani o parayı vermeye değer mi?
  4. K

Yok valla daha pc almak için bekleyemem. Parayı denkleştirdiğim gibi senin önerdiğin parçaları satın alacağım. Yardımların için çok teşekkürler. Discord kullanıyor musun? Daha sonra sorum olduğunda sana sormak isterim.
  5. K

Peki bu bütçe ile alabileceğim en yüksek FPS bu kasayla olur dimi? Ayrıca RAM'leri 3600Mhz alırsam ne gibi katkıları olur?
  6. K

Attığın sistem gayet hoşuma gitti. Sadece ekran kartı olarak RX 6600XT almayı düşünüyorum. Ne kadar fazla fps alabilirsem o kadar iyi benim için çünkü bu sistemi aldıktan sonra uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum. Bir de bu overclock parçaların ömrünü azaltır mı? Normalde bu linkteki sistemi...
  7. K

Önerdiğin bilgisayarda ki PSU yanlış bir şey yaptığımda kendini otomatik olarak kapatır mı?
  8. K

Çok teşekkürler cevapların için, gerçekten benim için çok önemli. Örneğin internette RX 6600XT ekran kartı için en iyi overclock ayarlarını bulabilir miyim? Yoksa illa kendim deneyerek mi bulmam gerekir? Bir de bu overclock olaylarını yaparken parçaları bozma, yakma olasılığım var mı?
  9. K

Kusura bakma seni biraz yoruyorum fakat bu işleri biraz öğrenmek istiyorum o yüzden bir kaç şey daha sormam lazım. PCI-E diye bir şey varmış. O çok önemli bir şey mi yani oyunlarda gerçekten büyük bir artış sağlar mı? Bu işlemci de PCI-E sürümü 3 mü yoksa 4 mü? Bir de overclock nasıl...
  10. K

Öneri için teşekkürler. Sana bir sorum var. i3 12100f in fiyatı diğer işlemcilerden daha ucuz ve YouTube'da gördüğüm videolarda oyun performansı daha iyi. Önerdiğin Ryzen 5 5600 işlemcinin ne gibi bir artısı var?
  11. K

Merhabalar, şu an kullandığım bilgisayar artık işimi görmüyor. Yeni bir bilgisayar almaya karar verdim. Maksimum bütçem 15000TL ekran kartı olarak RX 6600, mümkün mü bilmiyorum ama eğer mümkünse RX 6600XT olursa çok iyi olur. Önerileriniz için teşekkürler. Ben kendim şöyle bir sistem düşündüm...
  12. K

300 TL Gaming Kulaklık Önerisi

Çoğu yerde gördüğüme göre insanlar Rampage kulaklıklarının iyi olmadığını söylüyor. Ama araştırıcağım teşekkürler.
  13. K

Tronsmart Sono diye bir kulaklık gördüm o da iyi görünüyor. Onu mu almalıyım yoksa Rampage Comfort'u mu
  14. K

Merhabalar, Başlıkta da görebileceğiniz gibi maks 300 tl olacak şekilde bir gaming kulaklık almak istiyorum. Daha çok Rainbow Six Siege, Valorant, Fortnite, CSGO tarzı oyunlar oynuyorum. İyi ses kasabiliceğim ayrıca mikrofonuda iyi olan bir kulaklık istiyorum. Öneriler için teşekkürler.
  15. K

7000-8000 TL Sistem Önerisi

Maksimum 8000 tl olucak bir sistem almayı düşünüyorum sistem İTOPYA'dan olursa daha iyi olur şimdiden teşekkürler
  16. K

İtopa-KENDINEMUZISYEN-BOSS Alınır Mı ?

Bana önerebiliceğiniz bir bilgisayara varmı 7000-8000TL arası ?
  17. K

İtopa-KENDINEMUZISYEN-BOSS Alınır Mı ?

Sistemdeki ekran kartını RTX 2060 Super den RTX 2070 Super'e geçirmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım Sistem linki : https://www.itopya.com/kendinemuzisyen-boss-amd-ryzen-5-3600-msi-rtx-2060-super-ventus-8gb-oc-16gb-ram-240gb-ssd-1tb-disk-gaming-bilgisayar/
Geri