Arama sonuçları: *

1. MetheFor

5900 tl toplama pc f/p diyebilir miyiz

DDR5 videolarının geldiği bir zamanda bunları paylaşman :)
  2. MetheFor

Apex Legends Menüde Takılma, Seslerde Bozukluk

Merhabalar sorununu yaşayan tek kişi değilsin bilgilendirmek isterim. Betasından beri severek oynadığım bir oyun bütün arkadaşlarımla birlikte benim de yaşadığım bir sorundu. neden olduğunu anlamakla kalmayıp, sonrasında oyunla alakalı olduğuna karar verip bu sorunu düşünmekten vazgeçmiştik. sen...
  3. MetheFor

Yardım Fps değerlerim normalmi.

ben cs de 300 alıyorum. Arkada Rainmeter kullanırken bile 250 rahat alıyorum.
  4. MetheFor

Hocam sende 11k işlemci var bende 2600x sende 3050ti var bende 1050ti nasıl normal olsun :)
  5. MetheFor

İmzamdaki sistem ile senden fazla alıyorsam bir sıkıntı var demektir bro. Öncelikle direk ramini 2x8 yapmalısın 3200 cl 16 tavsiyedir ama sana kalmış direk fps artışı görüceksin ve takımla problemin kalmayacaktır.
  6. MetheFor

İkinci el bilgisayar alınır mı

Şuanlık ortalama bir bilgisayar almak tam olarak 7 ile 10k arasında. İkinci el olarak biz de çok araştırmalar yaptık daha da ucuzu olsun istiyorsan malesef ki seni uzun süre götürebilecek bir sistem olmuyor. 2.el alacaksan da iyice kontrol edip bilen biriyle test ederek almanda bence sakınca...
  7. MetheFor

240 Hz 2K Monitor için sistem ?

ortada bir sistemim var ve 144hz monitörümde mevcut.
  8. MetheFor

240 Hz 2K Monitor için sistem ?

Merhaba değerli donanımarşivi ailesi. 2k 240 hz bir monitör düşünüyorum. fakat sistemim bunu karşılar mı bence karşılamaz gibi :D sizce 2k 240hz bir monitör için nasıl bir sistem yapmalıyım ortalama yani. Yada doğru soru 2k 240 hz monitöre en uygun işlemci ekran kartı ana kart şudur diyebilir...
  9. MetheFor

Nvdia 3090 Ekran kartı

Merhaba donanımarşivi Ailesi Sistemimde aşşağıda yazdığı gibi Gıgabyte B450 s2h ile birlikte Ryzen 5 2600x işlemcim var. Şu an bir stok yok tabi ki ama 3090 Bir ekran kartı alsam Dar boğaz yapar mı ? yapmasa bile bu ekran kartını soğutabilir miyim ?
  10. MetheFor

James Donkey 619 Mekanik klavye a tuşu basmama sorunu ?

peki teşekkür ederim.
  11. MetheFor

Chill takılmalık oyun var mı?

Lol :D
  12. MetheFor

switch'i söküp başka tuş ile yer değiştirme yapsam sorunum çözülür mü acaba ?
  13. MetheFor

Malesef wd-40 mevcut ama bunu sıkarsam pek sağlıklı olucağını zannetmiyorum.
  14. MetheFor

Malesef yok.
  15. MetheFor

James Donkey 619 mekanik red switch klavyem var ve a tuşu bazen basıyor bazen basmıyor hani mekanik klavye direk temas edince basan bir switch oyun oynarken hemen anlaşıyor a tuşunun basmaması. Denediğim yollar ise kompressor ile temizleme bütün tuşları çıkartıp tek tek temizledim. önerisi olan...
  16. MetheFor

Hard disk önerileriniz

orası öyle ama çok büyük sıkıntıymış ya
  17. MetheFor

Hard disk önerileriniz

Merhaba arkadaşlar hdd bildiğiniz üzere ömrü biten bozulabilen bir teknoloji. benim 1tb hdd ömrü bitti blue almayı düşünmüyorum fakat kararsızım da önerilerinizi merak ediyorum ? detaylı bir bilgilendirme yapar mısınız seagate yada wd blue genellikle öne çıkanlar hangisini neye göre tercih...
  18. MetheFor

SSD Tam Verimle Çalışması İçin Ne Yapmalıyım

windows işletim sistemi ssd'ye kurulurken mavi ekran vermesi mi böyle bir şeyin olucağını sanmıyorum. ilk defa duyuyorum ne demeliyim bilemedim. bilgisayarcı işin ehli ama internet de bir araştır derim.
  19. MetheFor

Çözüldü✓ 1tb wd blue HDD gidip gelme sorunu

Anladım peki teşekkür ederim yorumlarınız için.
Top Bottom