Arama sonuçları: *

1. L

Corsair Void Elite kulaklıktan dip ses ve cızırtı sorunu

Hocam Allah razı olsun sorun düzeldi valla öyle bi mutlu oldum ki servise göndericektim ürünü
  2. L

Bu dediklerinizi aylar öncesinde yaptım iki defa bilgisayara formatta attım fakat bu dip ses problemi düzelmedi anakartın farklı usb yerlerine takmama rağmen arada bir cızırtı geliyor ayrıca discord da arkadaşlarım arada bir mikrofonun ses seviyesinin düştüğünü söylüyorlar 1637423882 ben servise...
  3. L

Arkadaşlar selam ocak ayında Corsair Void Elite RGB kablolu kulaklık aldım iCUE yazılımını kurduğumda kulaklıktan düşük seste dip ses geliyor. Bunun haricinde Discord'da odaya bağlandığımda bağlanma sesi bildirim sesleri geç geliyor programı kaldırdığımda hiçbir sorun olmuyor. Öte yandan arada...
  4. L

Asus 165hz mi Gamepower 240 hz mi ?

An itibari ile asus monitörü aldım yardımcı olan herkese teşekkürler
  5. L

Acerin panelini bilmiyorum çevremdeki insanlar acer aldı ölü piksel için garanti bile vermiyor 5 tane ölü piksel sınırı varmış
  6. L

Acer düşünmüyorum teşekkür ederim
  7. L

biri tn panel biri va panel çok fark varmıdır ?
  8. L

2 BİN TL bütçem var iki monitör arasında kaldım valorant gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum hangisini önerirsiniz ? https://www.itopya.com/asus-27-vg278qf-165hz-05ms-dvi-d-hdmi-dp-fhd-freesync-gaming-monitor/...
Geri