Arama sonuçları: *

1. B

İnceleme Corsair HS55 Wireless inceleme GÜNCEL !!

Şuan ki düşüncen nedir satın almayı düşünüyorum? Birde mikrofonu sabit değil mi çıkmıyor?
  2. B

Fallout Shelter Türkçe Yama

Türkçe yamayı indirdim şuanlık bir sorun görünmüyor. Teşekkürler bu arada.
  3. B

Bilgisayarınızı Konsola Dönüştürün! / Epic Oyunlarını Steam'de oynamak.

Konu biraz eski fakat bende hem gamepad de gecikme oluyor hemde oyun performanslı çalışmıyor. Gamepad, AndroidTV ye bağlı gecikme bundan olayı olabilir. Performans sorunu ise box cihazı wifi ile bağlı 2 oda var arada bundan dolayı lag oluyor galiba. Hız testi iyi çünkü wifi ile bağlanmama rağmen.
  4. B

sadece 3.5 dolara 2 kat fps elde etmek mümkün mü? (MÜMKÜN!)

Bir ara bende deneyeyim RX 5500 XT 4GB ekran kartım var. Bazı oyunlar da FPS çok düşüyor eskidi artık ekran kartı.
  5. B

Ubisoft Connect oyunlarda çektiğimiz ekran görüntüleri nerede ?

Konu eski farkındayım ama google de aratınca karşıma bu çıktı. AC 2 de Ubisoft arayüz açamıyorum ve ekran görüntüsü çekemiyorum. Bilgisi olan var mı oyun mu desteklemiyor çok eski olduğu için?
  6. B

Bilgisayarınızı Konsola Dönüştürün! / Epic Oyunlarını Steam'de oynamak.

Farklı bir odada ki büyük bir TV ile denenebilir ne kadar zevkli olur bilmiyorum ama denemek lazım.
  7. B

Harry Potter Felsefe Taşı Özel Baskı Kitaplar 53TL

Bende de 30 TL indirim var. Çok iyi fiyat valla.
  8. B

GTX 1000 ve RX 500 Serisi Kartlar İle FSR 3 Frame Generation Denendi ! (Sonuçlar İyi Duruyor)

Rx 5500xt 4GB ekran kartımda da fsr3 ve fg olacak o zaman. İnşallah olur şuan ekran kartı değiştirecek param yok.
  9. B

Asus Tuf Gaming VG27AQZ FreeSync Premium Varmıdır ?

Konu biraz eski ama nasıl açabilirim bulamadım da? AMD Radeonda göstermiyor. Veya ekran kartımın destekleyip desteklemediğini nasıl anlarım?
  10. B

Bilgisayar için hoparlör tavsiyesi

Şu an kullandığım monitörümün hoparlörü çok güçsüz. Dibindeyken bile videolardaki sesleri çok zor duyuyorum bu yüzden hoparlör tavsiyesine ihtiyacım var. 1+1 hoparlör takımı işimi görür diye düşünüyorum. USB girişli olması önceliğim ama Bluetooth'lu olabilir. Hoparlörlerden pek anlamıyorum...
  11. B

Windows Update AMD Grafik Sürücünüzü Otomatik Değiştirmiş Olabilir sorunu

Bu saçma sorun neden oluyor bilen var mı? 3 ay önce Windows 11 geçtim. Sonrasın ne zaman Windows 11'e güncelleme gelse ve yapsam bunu diyor. Güncelleştirme geçmişine bakıyorum Grafik ile alakalı bir güncelleme yok ama bu hatayı veriyor. Her Win 11 update sonrası bu sorunu görmekten bıktım.
  12. B

Belkin F9S623ef2M Akım Korumalı Priz İnceleme

Satışı yok galiba bulamadım hiç bir yerde.
Geri