Arama sonuçları: *

1. O

PSU'dan Gelen Cızırtı Sesi

Hocam garantiye gönderip beklemek istemiyorum dediğiniz gibi elle de açmaya gerek yok peki böyle devam ederse sisteme zararı olur mu?
  2. O

Oyuna Girince Kasadan Gelen Cızırtı Sesi

konuyu dirilteyim. aynı sorunu yaşıyorum sizde son durum nedir acaba çözebildiniz mi?
  3. O

2 haftada oldukça rahatsız etmeye başladı uzun vadede ömür törpüsü olur
  4. O

Sistemi kullanalı 2 hafta oldu. Oyun yada uygulamaları açtığımda kasadan zaman zaman cızırtı sesi geliyor. Sesin kaynağının PSU olduğuna eminim (Aerocool Cylon 600W 80+). PSU yeni olduğu için elektrik akımı ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Mutlaka benzer sorunlar yaşayan olmuştur internetten...
  5. O

Yardım Hangi Ekran Kartı? PNY GTX 1660S 6 GB / ASUS GTX 1650S 4GB / MSİ RX 5500 MECH 4GB?

Acelem var. Malum ekran kartı stokları kritik olduğu için almak istediğim kartları sadece hazır sistemlerde bulabiliyorum. 1660S ısınma sorunu yaşatmaz ise almak isterim doğrusu. 1612810929 Açılmış olan konunun linki? 1612810952 Var
  6. O

Yardım Hangi Ekran Kartı? PNY GTX 1660S 6 GB / ASUS GTX 1650S 4GB / MSİ RX 5500 MECH 4GB?

Gönlüm tabii ki GTX 1660S 6GB ekran kartımdan geçiyor ancak single fanlı sizce hangisini tercih etmeliyim?
  7. O

İdeal ve Kaliteli Bir SSD Lazım

Ortalama demiştim ama haklısınız 480-500 kafidir
  8. O

Orta seviye Kaliteli bir ssd belirtmeniz yeterli fiyatı dediğim gibi önemli değil çünkü hakim değilim konulara ilk defa sistem toplayacağım
  9. O

Bütçe önemli değil tek kriter kalite ancak fazla da kasmamak adına tekrar belirteyim çok üst seviye bir şey aramıyorum memnun etsin yeter.
  10. O

Teşekkürler dostum.
  11. O

Orta seviye bir pc ve orta yoğunlukta bir kullanıma uygun kaliteli SSD tavsiyelerinizi bekliyorum. Kesinlikle alma dedikleriniz de varsa onları da belirtebilirsiniz.
  12. O

Hangi Kasa? Kullananlar Gelsin!

Teşekkür ederim başkan 👌
  13. O

Farketmez materyali kaliteli olsun PSU dahili ise onun da kaliteli olması yeterli
  14. O

Hocam ATX standart değil miydi ya hemen hemen her kasaya olur diye biliyordum
  15. O

Teşekkürler hocam
  16. O

Psu dahil değil ondan
  17. O

Neden onu tercih etmeliyim?
  18. O

Herkese merhaba arkadaşlar. Aklımda çeşitli kasalar var bunların görselleri de aşağıda ancak PSU dahili olan kasalar hakkında kafamda soru işaretleri var. Aranızda kullananlar varsa ve yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
  19. O

Yardım Neden 2K Monitör Alınıyor?

Aralarında yok denecek kadar az fark var. Fazla kasmayın kendinizi 1080p monitör uzun yollar kullanılabilir ve oyun oynamak dahil her şeyi keyifle yapabilirsin. 2K takıntısı tamamen markaların bizleri birer tüketim canavarına dönüştürme çabasından kaynaklanıyor.
  20. O

Uyumlu Bir Sistem Olur mu?

Hocam valla içime kurt düşürdün de şu Ranker kasalar da hiç içime sinmiyor doğrusu.
Top Bottom