Arama sonuçları: *

1. M

3500 TL'ye kadar öneri

M51 aynen ona bakıyordum sizce nasil siz ondanmi kullaniyorsunuz
  2. M

3500 TL'ye kadar öneri

Denedim ama adamla karsi karsiya geldigim zaman lag gibi oluyor
  3. M

3500 TL'ye kadar öneri

Beyler Selamün aleyküm suan redmi note 8 pro kullanıyorum pupg oynuyorum bazen kasıyor 3500 TL'ye kadar alabileceğim hizli ve ekran videosu çekebilecegim telefon onerirmisnz ?
  4. M

Eski Anakarta M.2 SSD Takabilir miyim?

Anladım ya bu kutu felan oluyor takmak icin felan acaba onlarla felan olurmu diye düşünmüştüm galiba hic biseyle olmuyor wifi kartida aynen sagliksiz olur MisakiTaro
  5. M

Dell marka laptop cok eski bi model suan cihaz yanimda deyil tam bilmiyorum ama m.2 ssd yeri felan yok 1612196091 Dell marka laptop cok eski bi model suan cihaz yanimda deyil tam bilmiyorum ama m.2 ssd yeri felan yok
  6. M

Selamün aleyküm yardiminiza ihtiyacım var size zahmet ddr3 eski bi anakart var laptop kendisi ssd yukseltmesi icin samsung evo ssd siparisi verdim ama iptal edebilirim simdi ben bu laptopa m.2 ssd takabilirmiyim takabilirsem nasil 3000 yazma okuma olanlardan almayi düşünüyorum ?
  7. M

Playstation 3 alınır mı?

Başlık 'Rampage switch tüm klavyelerle uyumlu mu?' https://forum.donanimarsivi.com/konu/rampage-switch-tuem-klavyelerle-uyumlu-mu.269079/ beyler benim konuyada bi bakın
  8. M

Playstation 3 alınır mı?

1400 tl biraz pahalı 900 lira bandinda ilerliyor genellikle alinmaz diye bsy yok youtube de rahatlıkla videolarina ulasabilirsin misal
  9. M

Gigabayt B450m S2h RGB desteği var mı?

Var Var
  10. M

Rampage switch tüm klavyelerle uyumlu mu?

Beyler Selamün aleyküm öncelikle ps4 pro kullanıyorum suan yeni aldim ve kol ile fps oyunlari oynayamiyorum haliyle rampage switch alacagim kullanislimi ? Bide bütün klavyelerle uyumlu mu? ? fotografdaki klavye ve switch alacagim uyumlumudur ? 3 soru sordum yanıtlarsanız sevinirim teşekkürler
  11. M

EKRAN KARTLARINA NE OLDU

BEYLER HİC BİR SİTEDE EKRAN KARTI STOĞU YADA İSLEMCİ KALMAMİS SEBEBİ NEDİR İNCE HESAPDA VE İTOPYA BASTA OLMAK UZERE 7-8 EKRAN KARTİ VE İSLEMCİ HEPSİ YA EN DUSUK DUZEY YADA EN YÜKSEK FİYAT NEDEN ACABA ??
  12. M

Bilgisayar alacagım yardımm

ASUS ROG 1650 SUPER + RYZEN 3 3100+tuf gamıng16GB 3200 RAM +240 SSD+ SHARKOON 200 RGP KASA + 500W POWERSUPPLE SİZCE KAÇ TL EDER 4800 TL YAZMIS 2 EL 2 AYLIK ??
  13. M

İNTEL VE ASUS ANAKART BAKABILIRMISINZ

Asus p5q deluxe anakart ve intel quatcore q9550 islemci bu islemciyle overclock yapabilirmiyiz bilen birisi yardımcı olursanız sevinirim
  14. M

İNTEL OVERCLOCK YARDIM

Asus p5q deluxe anakart ve intel quatcore q9550 islemci bu islemciyle overclock yapabilirmiyiz bilen birisi yardımcı olursanız sevinirim
  15. M

İntel Overclock yardim

16. M

1650 super vs rx 570

Beyler selamün aleyküm elimde asus 1650super 4 gb 128 bit var bide xfx amd readion rx570 8gb 256 bit var daha once konus actigimda 1650 super demistiniz ama ben anlamadim pek gercide rx 570 dahami performanli geldi bana yardimci olurmusunuz
  17. M

Sistemim çok ısınıyor ne yapabilirim?

Oyunun kapanmis 5 dk sonraki hali ve biraz sesli çalışıyor PC
  18. M

Oyunun kapanmis 5 dk sonraki hali ve biraz sesli çalışıyor pc
  19. M

İlk 10 dk ve 20 dk sonra sniper elite 3 de
  20. M

Acikcasi islemci 3.4 ghz normal oc yapinca 3.8 ghz e yuseltiggim zaman voltaj ayari gerekiyormu 1603043999 1603044029 550 w sicaklik olcmedim ama cok cok isiniyor
Top Bottom