Arama sonuçları: *

1. firsatgamingx

Abdullah Abi'nin Sisteme Ne oldu?

Alla alla benim vatandan aldığım hiçbir şey montajlı gelmedi
  2. firsatgamingx

Abdullah Abi'nin Sisteme Ne oldu?

evet kendin götürüp vedava toplatabilirsin ama
  3. firsatgamingx

🔥İndirim CORSAIR Vengeance RGB Pro SL 32GB (1X32GB) 5600Mhz DDR5 1,25V 18957₺

ben 32gb 5200mhz olanını 2800e verdim ekim ayında
  4. firsatgamingx

5070-i 5 14400F İTOPYA SİSTEMİ NASILDIR

İzmirdeysen 55e da-friday var elimde onu verebilirim.
  5. firsatgamingx

En Ucuz Sistemi Bulmak için App geliştirdim: enucuzsistem.com

AI işi maliyetli olur AI simulated olabilir belki ama onu mesela openai dan falan mı almayı düşünüyorsun? Ai seçici için sorgu başı para alman falan gerekebilir veya aylık üyelik. Ama if else ile vs yapacaksan o başka, ama o zaman da ona ai diyemeyiz
  6. firsatgamingx

En Ucuz Sistemi Bulmak için App geliştirdim: enucuzsistem.com

Eğer yardım lazım olursa destek atabilirim aslinda
  7. firsatgamingx

İPhone şarjının hızlı bitmesi

Hocam geçen bi test videosu gördüm hiç etkilenmiyordu telefonbu şekilde hızlı sarjdan vs. ihmal edilecek seviyede fark vardı
  8. firsatgamingx

Bu fiyata bu parçalar iyi mi

denemek için anakart getiricem sistem getiricem vs de. Eğer yan cizmiyorsa bence sorun olmaz. Sıkıntı yok hocam istediğin gibi deneyebilirsin hepsi calısıyor diyorsa. Sonradan götürmezsin. Blöf yapmak iyi olabilir o konuda.
  9. firsatgamingx

9070 xt + ryzen 7 7800x3d sistem alınır mı?

Ben alacak kişiye dedim ya. Görüşmeyeli nasılsın hocam :kekw:
  10. firsatgamingx

9070 xt + ryzen 7 7800x3d sistem alınır mı?

Böyle bir şey varsa zaten kaçırma
  11. firsatgamingx

Vatan hazır sistem alınır mı?

AMD ekran kartı tarafında hiç bilgim yok o yüzden bir şey demem doğru olmaz
  12. firsatgamingx

valla hiç bilmiyorum ama acele etmeye gerek yok gibi şimdilik. Çünkü itopyada karne bir şeyleri gelecek vs yazıyor ama DA yapmadığı sürece de bi manası olmuyor. Vatan belki çıkarırsa cıkarır. Veya bunu alsat için alan birisi varsa ondan belki makul bir ücrete alabilirsin
  13. firsatgamingx

attığım siteden baksana kendi bütçene göre vs
  14. firsatgamingx

da-friday direkt
  15. firsatgamingx

neye hocam 1768677943 İzmirdeysen sana bendekilerden bitane ayarlayabilirim istiyosan 5070li var bi kasa da friday aslında taksitsiz oluyor ama istersen diye dedim 1768678013 https://enucuzsistem.com/ buraya bi bak istersen
  16. firsatgamingx

Henüz başındayım ama en başta sesten metne, metinden sese çeviri yapacağım. Bunları analiz edip dolandırıcı mı değil mi onu tespit etmeye çalışacağım. Başarabilirsem telefon uygulaması yapcam vs bakalım.
  17. firsatgamingx

Ben toparlıyom bana yapay zeka için birden fazla kasa lazım oluyor. Okul projesinden alabileceğim bi sistem anca olacak muhtemelen. Ben yüksek lisans yaparken fakirlikten 3060ı bile çok geç alıp tezi son dk bitirebilmiştim. Bu sefer doktora yapıyorum aynı şey olmaması için VRAM i yüksek ekran...
  18. firsatgamingx

Keşke alsaydın başka bi kartla. Valla ben bi arkadaştan aldım da öyle aldım sistemi beklememek için.
  19. firsatgamingx

105K - 5070 / 7800x3D - Kendim Toplayacağım Yardım

bu sistem 10 numara inno3d 5090 var bende 67 dereceyi geçmiyo
  20. firsatgamingx

yok kesin yükselt değer yani. Almamak daha cok zarar ettirir öyle diyim. Soğutucuya da takılma iş görür. En kötü satar 6 bakır borulu falan kule fan alırsın
Geri