Arama sonuçları: *

1. firsatgamingx

❌İndirim Bitti! Nothing phone 2 512 gb 25.580 TL

12300e 1 almistim 25e 2 daha iyi olur mu gerek vsr mi bi bakmam lazım ya 😂
  2. firsatgamingx

❌İndirim Bitti! Nothing phone 2 512 gb 25.580 TL

Amazondan 29a 3 taksit aliniyor keske orada da düşse 25e falan
  3. firsatgamingx

Öneri 🗣️En Ucuz Araç Sigorta Teklifi Alma🟠

Hocam bu kasko arabanın nerelerindeki hasarları yapıyor. Ben kaskoya o kadar para ödüyom mesela arabada bir problem olunca yine gidiyorum sanayiye ustalara para bayılıyom
  4. firsatgamingx

Ama uzun zamandır varsa vs işte ilk araba değilse bu fiyatlar düşüyormuş. Ben araba babamın üstündeyken total 10-15k ödemiştim bana geçince 40k oldu
  5. firsatgamingx

Ben neler neler ödedim babamdan kaldı araba. Hem ilk kez araç sahibi oldum hem de genç olduğum için o kadar yüksek cıkıyormuş. (öyle dediler) Kaskoya da 24k falan ödedim. Total bana 40k ya patladı
  6. firsatgamingx

2006 model vitoya ben 16k ödedim :D
  7. firsatgamingx

🔥İndirim HS80 WIRELESS 4550₺🔥🔥🔥🥵🥵🥵

Bende hyperx quadcast var onu iade etsem de bunu alsam hem kaliteli kulaklık hem de mikrofonum olur diye düşünüyorum yorumunuz nedir
  8. firsatgamingx

Yardım Klavyede F tuşları sadece Fn ile çalışıyor

biostan onun bi ayarı var.
  9. firsatgamingx

❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 8 GB 256 GB 12.499 TL (Nothing Türkiye Garantili)

iphone 14üm var satıp buna geçicem valla :D
  10. firsatgamingx

❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 8 GB 256 GB 12.499 TL (Nothing Türkiye Garantili)

Kaç sene daha gidecek? 5 sene demi
  11. firsatgamingx

Valla ben bunu alcam gibi :D Snapdragon ve sade android oluşu iyi.
  12. firsatgamingx

POCO F4 128GB vardı bende sattım onu 12bine bunu alsam 12300e enayilik mi olur :D
  13. firsatgamingx

12.300e aliniyor su anda n11den 500tl kupon vermişler
  14. firsatgamingx

❌İndirim Bitti! 🔥 🔥D-SMART GO +3 YILLIK ÜYELİK 1 TL Yanlış Alarm :D

Tahminimce bi hata yaptilar. 3 senelik kod dagitiyolar. Bu kodlar kaldi 3 senelik gibime geliyor.
  15. firsatgamingx

Hawk Fab v4 aldım kargo rezalet geldi?

Canını sıkma hallederler
  16. firsatgamingx

🔥İndirim 7800X3D Tray İşlemci 18.216 TL

Telefonla arayıp alabilirsiniz
  17. firsatgamingx

🔥İndirim Yılın Son Bombası ! 1.453 Dolarlık 22 Adet Yasal Program – Ücretsiz Full Lisans

Backupperlar disk üstünde birleştirme vs yaparken windowstan daha kabiliyetliler. SSDmi değiştirip birebir kopyalamistim icine
Top Bottom