Fanlar çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor ve klavyenin ışıkları yanmıyordu. Ekran kartını söküp taktım düzeldi su an pc sorunsuz çalışıyor. Bu neden olmuş olabilir korkmalı mıyım önemli bi durum mu? Çok teşekkürler.
Az önce hyperx alloy core rgb aldim araştırdığım kadarıyla bu fiyata daha iyisini bulamadim sana da tavsiye ederim. Bana hep ucuz mekanikleri söylediler ama gamepower gibi markaların mekaniklerini de pek tercih etmek istemiyordum gamepowerin 3 ürününü kullandım 3u de sorun çıkardı.
Arkadaşlar bu klavyelerin birbirlerine oranla eksi ve artıları nelerdir? Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka klavye var mıdır? Teşekkürler. Bütçe 300 civarı
Amazondan 1743 liraya aldım 144hz hissediyorsun önceki monitörüm 75hz ipsti onunla kıyaslayarak söylüyorum ama 4 5 ms olarak kullanmakta fayda var 1ms moduna alınca diyer tüm monitörlerde olduğu gibi kalite düşüyor
başka seçenek yoksa bunu olduğu gibi almak mantıklı sanırım bu fiyata en iyi seçenek bu https://www.incehesap.com/geforce-espor-PC-master-gaming-PC-fiyati-45563/