Arama sonuçları: *

1. A

Rx 5700 xt sürücü sorunu

ben sapphire 5700xt nitro pulse kullaniyorum benim basima o sorun gelmedi hic nerdeyse 1 senedir en son surum driver kullaniyorum 20.9.2 olmasi lazim galiba oyle birseydi bu sorunu yasayan arkadaslarimin cogusunda sebeb driver deil windows surumuyle alakaliydi windows surum update yapinca...
  2. A

Rdr 2 de pc kapanıyor !!!

biosda bilgisayar şu dereceye çıkarsa otomatik kapat diye bir ayar yapdınmı ?
  3. A

oyunu silip tekrar kurmayi denemek kaliyor sadece ben dun oynadim rdr2 yi en son guncellemeleride yapdim hic bir skinti yokdu
  4. A

senin sistemin aynisini bende kullaniyorum oyle bi sorunla karsilasmadim ama sorunun kaynagi psu bence gereken watt vermiyor uzerinde 750 watt yazar ama sertifika yoksa daha az deger verir
  5. A

Sıvı Soğutma Pompa Ayarı

tamam atacağım 1603200700 radyator fanını biosda cpu sıcaklığına göre rpm ayarını yapdıkdan sonra cpu 4.2 ghz de full yükde 59 dereceyi geçmedi bence ayarlar şimdi oldu yardımlarınızla 1603202023 Yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
  6. A

Sıvı Soğutma Pompa Ayarı

Tamam öyle deneyeyim birde 1603200204 fanların yerini değiştim cpu stress yapdım şimdide radyator fanı sabit hızda döndü. şimdi biosdan raydyator fanının ayarını cpu sıcaklığına göre dönmesi için ayarı değiştirmem lazım değiştireyimmi ?
  7. A

Sıvı Soğutma Pompa Ayarı

Şuanki durumda pompa sabit 1100rpm de dönüyor ısı değişdiğinde rpm değişmiyor sabit öyle kalıyor radyator fanını oraya takarsam oda sabit hızda takılmazmı ?
  8. A

Sıvı Soğutma Pompa Ayarı

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak . Cooler Master ML120L sıvı soğutma kullanıyorum işlemci ryzen 5-3600 anakart gigabayte b450mh sorum o ki anakartda 2 fan girişi mevcut ve 2 side pwm . Radyator fanını cpu fan girişine takdım pompa fanını ise sys1 fan girişine takdım. Bios ayarlarında...
Geri