Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ İpad pro m5 13'' 2. El bu fiyata alınır mı

Pro bakmamın amacı tamamen ekran ve 120hz air araştırdım yazı yazarken 60hz nin vereceği performans beni rahatsız eder macbook air m4 var elimde onda sorun olmuyor 60hz tablete yazarken o ufak gecikme ve hz den dolayı kasma problemi beni delirtir
  2. M

Hala araştırıyorum daha almadım
  3. M

Bizim okul garip sürekli bi kaosun içindeyim mecburen not tutmam gerekiyo sabit yerimde dursam kasam ve monitörüm vardı onları satmazdım
  4. M

samsung u eledim macte not tutarken onenote kullanıyorum basit kullanışlı telefonla uygulama uyumlu kalemle notumu alıyorum 2 3 sn bir gecikmesi oluyor lakin artık tablete ihtiyacım var telefonu sırf not için kullanması yordu ve macbookla ipad ikilisi harika oluyor arkadaşımda vardı kısa süre...
  5. M

Şuan tabletim yok macbook air m4 kullanıyorum aktif olarak ve evde kalıyorum ama günümün çoğu hastanede ve kütüphanede geçiyor telefon olarak s24 ultra kullanıyorum önümüzdeki 5 yıl değiştirmeyi düşünmüyorum
  6. M

Evet orası kafamı karıştırdı bide 22 ay apple tr garantili vatandan alınmış demo mu acaba dedim değil dedi satıcı telefoncuydu ve benzer ilanlar da var 30 40 devirli apple garantili şekilde satıyorlar
  7. M

Selamlar ipad almak istiyorum tıp fakültesi öğrencisiyim sırf 120hz için pro almak istiyorum 2. El sitelerinde m5 işlemcili 13 inç 256gb olan modeli 55k ya satıyorlar ve devir sayısı 4 pil %100 ve apple tr garantili buna ek apple nin kendi sitesinde 70 küsür bine satılmakta mantıklı mı bu şekil...
  8. M

Öneri 25-30k laptoo önerisi

Selamlar yakın zamanda yurtdışına çıkacağım 25 30k bandında laptop arıyorum ordan mı 2. El almalıyım yoksa burdan 2. El mi marka model önerisine açığım
  9. M

❌İndirim Bitti! Kiperin Collagen Takviye Çok iyi fiyat 558 TL 🔥🔥

ona vereceğin para ile tavuk göğsü al emin ol daha fazla yağ yakarsın 1721386271 marka güven vermiyor
  10. M

❌İndirim Bitti! Blade Deodorant 6x Adeti 70 TL 🔥

çöp marka en iyisi old spice pahalı ama uzun süre gidiyor
  11. M

Öneri Razer blackshark v2 pro 2023 vs Hyperx cloud 3 wireless

ölçtüm biçtim en mantıklısı hyperx geliyor gerek rahatlık gerek yedek parça bolluğu
  12. M

sanırım nova 7 alacağım :D edit dip ses sorunu varmış ne alacağıma hala karar veremedim :/
  13. M

teşekkür ederim ses konusunda çoğu kişi sıkıntılı diyordu ama direkt kullanan insana rastlamamıştım 1717330850 kulağınızda kaç saat sonra ağrı yapıyor mu sormayı unutmuşum
  14. M

Hangisini almalıyım çok kararsız kaldım deneyimi olan paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler
  15. M

🔥İndirim Premium Üyelere Özel 144₺ Bargello🔥😎

sıktıktan 30 saniye sonra kokusu yok olur
  16. M

🔥İndirim Starbucks İstanbul Termos 279₺🔥480ML

premiumla mı bu fiyata geliyor bende 399 olarak gözüküyo
  17. M

Android Samsung s23 fe iadesi yapmali miyim ?

pilde sıkıntı yok ama fazla ısınıyo 2 yıldır kullanıyorum memnunum
  18. M

Back 4 Blood Ultimate 39.90 TL

site güvenilir mi ?
Geri