Arama sonuçları: *

1. S

CSGO İtemlerimi En Hızlı Nasıl Satarım..

Arkadaşlar nakite ihtiyacım var eldiven ve kelebek bıçak satmak istiyorum bynogame fiyat çok kesiyor başka bir site varsa yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
  2. S

İşlemci Sıcaklığı Artıyor !!

Çok teşekkür ederim yeni fan alıp denicem başka çözüm bulamıyorum
  3. S

1. 1.5 k
  4. S

Hemen 100 e vuruyor 2 adet macun değiştirdim bilmiyorum çözemedim bana bir soğutucu fan önerirmisin zahmet olmazsa link atarsan çok iyi olur
  5. S

Şu an bu derecelerde seyrediyor ama testi başlattığım an işlemcide sadece 1 dakika durmama rağmen 100 derece gösteriyor diğer bileşenlerde sıcaklıklar normal ekran kartı vs. Soğutucu fanı ve kasa içi fanların hepsi çalışıyor , termal macun yeni neden sorun çıkardığına dair bir şey aklıma gelmiyor
  6. S

Dediğim gibi aslında işlemcimi değiştirmeden önce i5 olan işlemci varken bu sorunu yaşamaya başladığım için direkt ona bağlamak istemedim anakart ve soğutucu değişimi yapmayı deneyerek devam edeyim o zaman. 1767364067 Tamamdır teşekkürler o zaman anakartı ve soğutucu değişimini yaparak bir...
  7. S

İşemci ısınıyor kasa camı bile sıcak oluyor sıcaklıkları kontrol ettim hata verip kapanıyor zaten
  8. S

Sistemim yeni değil 3 yıllık sistem fakat bu sorunu 1 aydır yapmaya başladı
  9. S

Herkese iyi forumlar Arkadaşlar işlemcimin ısınmasından dolayı bilgisayarım kapanmaya başladı termal macundan kaynaklandığını düşünerek değişimini yaptım fakat sorun hala devam etti.Arkadaşımda fazladan olan başka bir işemci ile değiştirme ( yeni termal macunda dahil )yaptım 3-4 gündür...
  10. S

Deepcool marka psu nasıl arkadaşlar

Firmanın elinde varmış ben yarın öğrenir modeli atarım
  11. S

Tam olarak model bilmiyorum bende zalman zm 550w + bronze vardır arızalı olduğu için ve stok olmadığından deepcool marka ellerinde olduklarını söylediler durum bu
  12. S

Reis ben marka olarak soruyorum alınır mı? farklı bi mevzu var
  13. S

https://www.itopya.com/deep-cool-dn500-v2-500-watt-80-bronze-120mm-fanli-guc-kaynagi/
  14. S

80+ bronze nasıldır alınır mı?
  15. S

deepcool psu hakkında bilgisi olan varmı ?

deepcool psu iyi midir? ?
  16. S

1660s’e 2600 mü 10400f mi?

Oyun ve yayın amaçlı kullanmak için hangi işlemci daha iyi olur 1660s gaming ekran kartı var
  17. S

Palit Gtx 1660S vs Zotac Gtx 1660S

Eyvallah dostum
  18. S

Hemen hemen aynı ben performans olarak soruyorum
  19. S

Arkadaşlar size hangi markayı tercih etmeliyim ?
  20. S

HANGİ SİSTEM DAHA İYİ SİZCE ???

Neyi sipariş verdin reis sonunda :)
Geri