Arama sonuçları: *

1. K

Hometech ALFA 8SM' e muadil önerisi.

İyi forumlar. Bugün türktelekomdan bir tablet geldi. Kutusunu açmadım ve bunu satıp modelini yükseltmek istiyorum. Neyse özünde fiyat olarak çok uzaklaşmadan bu tabletten üst model önerisi bekliyorum. Aynı marka vs. olması gerekmiyo.
  2. K

Rampage RM-19 Forte-Y VS James Donkey 710

kulaklığın sesi kısık fln değilmiş ben açmamışım :D
  3. K

Durun Güncellemesi: Cevaplarınız için teşekkürler. Önerileriniz doğrultusunda Trust Blizz almaya karar verdim. Ancak J&D 711' in indirime girmesi sebebiyle J&D aldım. 1 hafta kadar kullandım ve almayı düşünen arkadaşlar için deneyimimi paylaşmak istedim. Kulaklığı gittigidiyordan aldım ürün 2-3...
  4. K

Laptop İşlemci Fanı!

Msi GE60 0ND-602XTR (Msi 3 Pin) CPU FAN bunu aldım memnunum
  5. K

Laptop İşlemci Fanı!

MSİ Ge-60 laptop kullanıyorum işlemci fanı bozuldu ve değiştirmek istiyorum. İnternetten fiyat araştırması yaptım ve birbirine çok benzeyen 2 fan arasında fiyat farkı olduğunu gördüm. Acaba hangisi laptopuma uyumludur. Cevaplarınız için teşekkürler. Ürün linki...
  6. K

Uzun araştırmalar sonucu bu iki kulaklık arasında kaldım. İki kulaklığında özellikleri neredeyse aynı karar veremedim. Daha önce kullanmış olan yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Kulaklığı genelde oyun oynarken kullanıcam ama müzik dinlerken de iyi performans verirse...
Top Bottom