Arama sonuçları: *

1. T

Gaming Laptop önerisi

8 gb ramle hiçbir şey yapamam tekrardan 8 gbyi sayip 32 ye mi yukselteceğim?
  2. T

Gaming Laptop önerisi

Maalesef o 37k lık acer nitroyu alamadım artık yeni bir model arıyorum önerileriniz neler acaba?
  3. T

Gaming Laptop önerisi

Aga hayırlı olsun bende para bekliyorum acer nitro 16'da karar kıldım.
  4. T

Gaming Laptop önerisi

Evet bende onu fark ettiğim için söyledim ama internette pek bir incelemesi yok
  5. T

Gaming Laptop önerisi

Merhaba gaming laptop almak istiyorum, aklımda acer nitro 16 rtx 4060 var fakat hala önerilere açığım
  6. T

Epic Gameste Olan STAR WARS™ Battlefront™ II indirilmiyor

Eskiden Epic Games STAR WARS™ Battlefront™ II yı bedava vermişti bende o zaman aldım fakat oyuna hiç girmedim,fakat şimdi girmek istediğimde yükleme ekranında beni origine yönlendiriyor ve orada oyunun kodunu benden istiyor fakat benim elimde kod felen yok epic games üzerinden ea ile hesapları...
  7. T

Sistem, Rampage KB-R63 klavyeyi görmüyor

hala çözülemedi
  8. T

Zula Neden Bu Kadar Linçleniyor?

silahların ıslık çaldığı bir oyun neden linçlenmesin :D
  9. T

Benimde ilk defa böyle bir şey karşıma çıktı acaba driverlardan felen olabilirmi? 1623147516 Şimdide Genel Usb Hub Olarak Görüyor ne yapmam lazım
  10. T

bekliyorum ve sistemim windows 10
  11. T

Başlıkta belirttiğim gibi, klavyemi arka girişe taktığımda ne klavyenin ışıkları yanıyor ne de tuşları çalışıyor. Kasanın ön girişine taktığımda ise git gel yaparak sadece 'USB giriş aygıtı okunuyor ' diyor. Klavyem: Rampage KB-R63 (başka cihazlara taktığımdada aynı sorun yani usb giriş aygıtı...
  12. T

pes 2021 lite yi orjinal yaparsak ban yeme riski

pes 2021 liteyi baypass yapmak istiyorum banlanma riski varmıdır
  13. T

Rocket League Maça Çok Yavaş giriyor

oyuna ilk girdiğimde 0 fps minimum olarak gözüküyor ve bütün değerler düşüyor 3mb sınırını açtığı için dosyayı atamıyorum
  14. T

Rocket League Maça Çok Yavaş giriyor

Rocket Leaguede Maça girerken arkadaşlarımdan çok sonra giriyorum.Maça ilk girdiğimde oyun çok fazla takılıyor acaba nasıl düzeltebilirim.Başka oyunlarda,mesela rainbowda hiç bir sıkıntı olmadam ultra/yüksek ayarlarda kasmadan oynayabiliyorken sadece rocket leaguede sıkıntı oluyor. PC...
Top Bottom