Arama sonuçları: *

1. Qwesnan

Yayın yapmak için setup

50k Bütçem var Oyun yayını yapmak istiyorum Kasa Monitör Klavye Mouse Kulaklık Tavsiyesi yaparsanız sevinirim.
  2. Qwesnan

Rampage DRIVE RS+ Alınır mı

Logitech g29 çok pahalı olduğu için daha uyguna bunu buldum nasıldır fiyat performans olarak nasıl kullananlar yardımcı olabilir mi
  3. Qwesnan

Logitech z213 Sol taraftan ses gelmiyor

Ses Sisteminin sol tarafından ses gelmiyor Bi ara masaya sert bir şekilde vurduğumda hoparlör hareket edip çalışmaya başlamıştı ama tekrar ses vermemeye başladı 1718277568 Lehimlerinde mi sıkıntı var acaba
  4. Qwesnan

Bilgisayar yükseltme tavsiyesi

anakartım eskimi onuda değiştirmeye çalışabilirim ama parçaları 2. el alabilirim
  5. Qwesnan

750-950TL 60% Mekanik Hot-swap klavye önerisi

leaven k620 aktif olarak kullanıyorum
  6. Qwesnan

Bilgisayar yükseltme tavsiyesi

Anakart: Asus H61M-K İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU @ 3.40GHz, 3401 Mhz, 4 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci Ekran Kartı: GTX 1050 2GB Ram: 8GB
  7. Qwesnan

Microsoft Store dosya konumu değiştirme

Microsoft Store otomatik olarak c diske kuruyor c diskimde yer olmadığı için oyunu indiremiyorum microsoft store konumunu nasıl d diske aktarıcam
  8. Qwesnan

Bilgisayarıma trojan girdi yardım edin

arkadaşımın bilgisayarına girdi indirdiği bir programın yorumlarında trojan yazmışlar
  9. Qwesnan

Bilgisayarıma trojan girdi yardım edin

öncelikle hayırlı akşamlar bilgisayarıma trojan girdi windows dan sıfırladım bios menüsünden de sıfırlamam gerekir mi ?
  10. Qwesnan

Ekran Karti Ve İşlemci̇ Upgrade Öneri̇si̇

sistemin linki varmı ?
  11. Qwesnan

Ekran Karti Ve İşlemci̇ Upgrade Öneri̇si̇

ŞUANKİ SİSTEMİM BU ELİMDE 6 7 K ARASI VAR -GTX 1050 2GB - i5-3570K -12gb ram
  12. Qwesnan

SİSTEM YÜKSELTME EKRAN KARTI , İŞLEMCİ

bütçem 5 ya da 6k sistemin ne kadar edebileceği hakkında hiçbir fikrim yok bende ikinci el aldım sistemi 3000 tl ye
  13. Qwesnan

SİSTEM YÜKSELTME EKRAN KARTI , İŞLEMCİ

Merhabalar bilgisayarımdaki parçaları upgrade etmek istiyorum ekran kartı ve işlemci yeterli gelmemeye başladı bu konu hakkında pek bir bilgim olmaıdığı için yardımınız gerek Oynadığım oyunlar: Valorant , CS:GO , Minecraft , Forza Horizon 4 Şu Anki Parçalar -GTX 1050 2GB - i5-3570K -12gb ram
  14. Qwesnan

Ark Survival Arkadaşlarla Nasıl Oynanır

Arkadaşlarım ile modlu ark oynamak istiyoruz nasıl server açacağız
  15. Qwesnan

Logitech g300s Çalışmıyor Kod 43

ekran kartında bir sorun yok mouse bilgilerine bakarken kod43 yazdığını gördüm ondan yazdım
  16. Qwesnan

pc almadan 3 ay önce aldım
  17. Qwesnan

sistemi yeni aldım ekran kartı driverını yükleyip deneyeyim mouse driverı yüklü ama mouse u tanımıyor
  18. Qwesnan

Logitech g300s mouse calışmıyor kod 43 hatası veriyor
Top Bottom