Arama sonuçları: *

1. E

Anakart a nemli el ile dokunmak

Arkadaşlar ben elimi deterjan ile yıkadım sonra kuruttum 3 dk falan sonra anakart I açıp Bi kontrol ettim. Kenarlarından tutarak.
  2. E

Anakart a nemli el ile dokunmak

Arkadaşlar anakart a nemli el ile dokunsak bişey olur mu. Elektrik bağlı olmadan
  3. E

Parça parça sistem toplama

Çok teşekkür ediyorum hepinize.
  4. E

Anakart geldiğinde ne yapmalıyım.
  5. E

Gtx 1650 super bana da mantıklı geliyor. Anakart ta bir sorun olur mu sizce Msi b460. İncehesap gaming gecesinden sipariş verdim.
  6. E

1608616461 İşlemci İ3 10100f. Ekran kartı gtx 1650 ya da gtx 1650 super 1608616543 Evet. Anakart geldiğinde ne yapmalıyım. Pinlerin kırık vs olması kullanıcı hatası sayılmaz mı. Ama ilk baştan bu sorun varsa kart ta
  7. E

Parça parça sistem toplamak istiyordum. Msi b460 anakart sipariş verdim incehesap gaming gecesinden. Ama sistemin parçaları yaz tatilinde biter tamamlamak. Sistemi tamamladığımda bileşenlerde bir sorun varsa ne olur bu durumda. Kafama takıldı
  8. E

İ5 3470 İşlemci ve Rx 570

Teşekkür ederim kral
  9. E

İ5 3470 İşlemci ve Rx 570

Herkese iyi günler. İ5 3470 işlemci ile düşük bütçeli bir sistem toplamak istiyordum fakat rx 570 in bu işlemci ile tam performansını vermiyor galiba. Ryzen 5 1600 14nm daha mı iyi olur.
Geri