Arama sonuçları: *

1. A

STEAMDA EN İYİ 5 ÜCRETSİZ OYUN

Arkadaşlar bu oyunların 4ünü oynadım, hepsini tavsiye ediyorum, oynayacak oyunu kalmamış arkadaşlara bu kanal sistem tavsiyeleri yapıyor ikinci elde. Örneğin 600 TL için, 900 TL için, 1500 TL için vs.. Böyle kaliteli kanalllar çok çok az bulunuyor,
  2. A

LG Monitörde Overclock yapılır mı

Amd RX 580 ekran kartı almayı planlıyorum, LG free sync bir monitœr bdum 75 hz. Herkes çok beğenmiş yaklaşık 200 yorum almış, hiçbir sıkıntısı yokmuş ürünün. 75 hz'den 85'e veya 90'a çıkartabilir miyim??? Veya kaça çıkartabilirim tahminen?? LG 22MK400H-B 21.5" 75 Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync...
  3. A

Sistem Nasıl Alınır mı?

1603553650 Çok güzel 8-9 yıl belki çok daha fazla tatmin eder seni.
  4. A

Elektrik gidince sisteme nasıl zarar geliyor?

nsjjsjsjsjjsjs. Olm yeni üyelik yaptım, daha önce bi foruma hiç üye olmamıştım, nası konuşcamı şaşırdım 🤣🤣🤣🤣
  5. A

İdare etmelik bilgisayar

Hacı benden iyi biliyorsun 😅😂😂 Hayırlı akşamlar
  6. A

İdare etmelik bilgisayar

Peki haklısın, doğrudur, senin dediğin olsun 😊
  7. A

Elektrik gidince sisteme nasıl zarar geliyor?

Kesinti anında, olmaması gerek bir elektrik akışı anlık dahi olsa ortaya çıkabilir. Eğer psu 80 plus sertifikalı değilse, psu bu akımı önleyemez ve bu aşırı elektrik, doğrudan sistem parçalarına gider ve parçalar yanar. Alev alarak değil tabii 😅
  8. A

3 sistem arasinda kaldim bana yardimci olur musunuz?

Kanka, seçenekler bana sunulsa ben 3cü seçeneği alırdım. Hem fiyat da ucuz
  9. A

İdare etmelik bilgisayar

Knk az sakin ve rx550 onu bir süre idare eder. Adam kısa süreliğine demiş zaten. Şimdi pahalı bişey alıp asıl sistemi zora sokmasın bütç olarak. rx550'de ultrada değil medium'da oynasın? Anakarta gelirsek, benim bildiğim destekler ama galiba daha iyi biliyorsun. ANAKARTI BENİM DEDİĞİM DEĞİL ONUN...
  10. A

İdare etmelik bilgisayar

Knk, idare etmelik ise ucuz ama çok iş gören işlemci ve kart önerim, Ryzen 5 1600 Rx 550 Anakart değiştirme diye Güzel bişey önerim Asus Prime B450m-k Kalanı ram, psu, kasa, ssd zaten :)
  11. A

sistem nasıl sahibinden bu forumda bir arkadaş satıyor ?

Sıfırı ile aynı fiyatta. Git aynı fiyata sıfır al.
  12. A

Sizce fiyatlarım nasıl ?

İşlemciyi 2ci el yapıp daha iyi bir işlemci alabilirsin. Ama oyuna pek de çok etki etmez gerçi. Ama sistem çok güzel
  13. A

İkinci El Ekran Kartı Aldım Kargolamadı Yardım!

Sahibinden.com ile iletişime geç. Dava dahi açabilirsin. Ama ilk, site ile iletişime geç. Adamın numarasını falan herşeyi kaydetmeyi unutma. 'Get' nedir bilmiyorum biri de bana açıklayabilir mi
  14. A

400₺ kasa önerisi?...

Knk, ilkinde, mesh kasa olduğunu belirtmiş fakat ikincisinde göremedim. Eğer gözüne de güzel geliyor ise 1. seçeneği tavsiye ederim, ben olsam 1. seçeneği alırdım
Geri