Arama sonuçları: *

1. T

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

DEGAMES15 kodu sanırım bitmiş başka kod bilen varsa yazabilir mi acaba?
  2. T

❌İndirim Bitti! WD Blue SN5100 NVME™ 1TB M.2 2280 5099TL

Onlar yüzünden en az 2 3 tane fırsat kaçırdım neredeyse aynı paradaki ve 1 hafta bekledik yani rezillik
  3. T

Yardım NB F80 modeli arasında ki fark nedir ?

En ufak bir fikrim yok hocam maalesef internetten araştırırsanız daha mantıklı olur
  4. T

Yardım NB F80 modeli arasında ki fark nedir ?

Emin değilim ama sanırım birisi 2026 model üretimli bir model diğerinde bir model tarihi belirtilmemiş aralarındaki fark bu.
  5. T

❌İndirim Bitti! WD Blue SN5100 NVME™ 1TB M.2 2280 5099TL

Bende de öyle gözüküyor ancak para iadesi yapıldı bile bana
  6. T

🔥İndirim BASEUS Bowie M2S ANC True Wireless Bluetooth Kulaklık 999TL (YENİ STOK)🔥

sanırım mağaza seçimi yapılarak alınabiliyor istanbulda olanlar değerlendirebilir siyah modeli beyaz olan da sadece bursada var
  7. T

❌İndirim Bitti! Atom bilişim haftasonu indirimleri

Hepsiburadan üzerinden alışveriş yapmıştım, bir sorun yaşamadım orada.
  8. T

Samsung cpid server nasıl yapılır?

Merhaba internetten araştırınca cpid server ile imei değişimi yapılabildiğini öğrendim ancak sitesinde cihaz başına tek kullanımlık ibaresini tam anlayamadım çünkü başka yapan insanlar 200 dolara yapıyor ancak ürün hem 170 dolar hem de cihaz başına tek kullanımlık dediği için başka bir cihaz...
  9. T

Server Kayıt Hakkında ve Ücreti

Hocam işlemi yaptınız mı bende kendim yapmak istiyorum ancak sanırım serverlar kapalıymış bir de aynı sitede V3 diye bir server tipi daha var s24ü desteklemiyor ama s23leri destekliyor sanırım bir bilginiz var mı?
  10. T

Dünyanın En İnce Katlanabilir Telefonu Honor Magic V2 65Bin TL'den Satışa Çıktı!

Hocam nasıl 62kya geliyor hepsiburada da lansman indirimi ile bile 66kya geliyor 1710069503 Tamam buldum hocam aldım cevabımı önceden kayıt yaptırmıştım fazladan 4k indirim için onu uygulamayı unutmuşum
  11. T

🔥İndirim Aliexpress laptop standı vergi dahil 47,70TL(ilk alışveriş)

Tablet için nasıl bir ürün apple pencil ile ders çalışmak için almayı düşündüm ama emin olamadım
  12. T

Başka hesaptaki game pass yedeğini aktarma

Eskiden game pass üyeliği aldığım bir hesap vardı ancak başka bir işlem için yeni hesap oluşturup yeni hesapta game pass kodu kullandım ve eski hesaptaki fh5 yedeklerimi bu hesaba aktarmak istiyorum buna benzer bir yol biliyorsanız söyleyebilir misiniz?
  13. T

Game Pass harici diskte oyun taşıma

yok o şekilde değil ben oyunu indiricem ama yanımda başka bir diskette taşımam gerekiyor içindeki m2de yer olmadığı için bir kere fh5te dendim ancak açılı kısmına kadar gelmeme rağmen 5 dk falan giriş kısmında kaldı bende herhalde olmak istemedi diye geri sildim harici bir diske yükleyip...
  14. T

Game Pass harici diskte oyun taşıma

Merhaba. Ben elimdeki laptopta çok fazla yer olmadığı için oyunu Game Pass'ten harici bir diskete indirim yanımda taşımak istiyorum ama internetim yavaş olduğu için çok deneme şansım yok. Disketi taktığım zaman Game Pass oyunu görür mü acaba ya da nasıl bir işlem uygulamam lazım görmesi için?
  15. T

Ryzen 5 2600'dan Ryzen 5 3600x' e Geçiş?

Benim tam 1 yıl önce 1800e aldığım işlemci şu anda 2500 2800 tl bence biraz fazla fiyatı o zaman için değerdi ama şu an için bence fazla 1622451344 Ama performans olarak aşırı fark var...
  16. T

Bu Siteden Forza Horizon 4 Alayım mı?

Pardon steam key tipiymiş ama ben bilemedim alınır mı alınmaz mı
  17. T

Oyun listem nasıl ayrıca öneri alabilirim

Şu an epic gameste en yüksek seviyede olanı sanırım 60tlye geliyor kuponla ordan alabilirsin bence
  18. T

Çok fazla oyun olunca kenarda oynıyıcak bende karar veremiyorum yarıda kalıyorum sonra oynama isteği gelmiyor
  19. T

Açık dünya oyunu seviyorsan azıcıkta gerilim kaldırabilirsen Subnautica oyna 2 oyununu da öneri olarak tabi bunlar
Geri