Arama sonuçları: *

1. D

Aracımın sağ hoparlörlerinden cızırtı geliyor

Aracımın arka hoparlörlerini değiştirdim fakat değiştirdikten sonra sağ ön ve arka hoparlörlerden cızırtı gelmeye başladı nedenini bilen var mı? Nasıl düzeltilir?
  2. D

İphone garanti pil değişimi

Pil döngüsüne nereden bakacağız
  3. D

İphone garanti pil değişimi

telefonumun pil yüzdesi %85 e düştü galiba 80 in altına düşünce garanti kapsamındayken pil değişimini ücretsiz yapıyorlarmış bu doğru mu?
  4. D

Getir araç kredi kartı limiti

Müşteri hizmetlerine aradım söyledim hesabınızı kapattık dedi hesabıma daha giriş yapamıyorum ama onun dışında böyle bir mesaj gelmesi beni ürkütüyor biraz ilk kiralamada böyle bir durum yaşamak çok kötü
  5. D

Getir araç kredi kartı limiti

Merhaba arkadaşlar bu gece getir araçtan kiralama yaptım ve aracı polis ekipleri çektiler müşteri hizmetlerini aradım söyledim ve hesabımı kapattıklarını söylediler ama araç otoparktan çıkana kadar dakika başına ücret kesiyorlarmış ve kredi kartımın limiti yok getir araç bana mesaj gönderiyor...
  6. D

cs go oynarken kulaklığımdan sanki blurlu ses geliyor

evet ama kapatınca da aynı oluyor
  7. D

cs go oynarken kulaklığımdan sanki blurlu ses geliyor

öncelikle merhaba dünden beri cs go oynarken kulaklığımdan cızırtı sesi geliyor sadece cs go oynarken oluyor neden oluyor anlamadım kulaklığım airpods pro 2 nesil müzik dinlerken sıkıntı olmuyor ama son iki gündür oyuna girince sanki ses sansürlü gibi geliyor daha önce bunu yaşayan var mı?
  8. D

türknet'in verdiği modemin sürücüsü nasıl indirilir?

arkadaşlar kablosuz olarak türknet 71 download ve 7 upload internet hızım var ama oyunlarda hep pingim oluyor bu yüzden bufferbload yöntemini deniycem ama sürücüyü indiremedim bide daha önce bu yöntemi deneyen var mı acaba işe yarıyor mu? (VMG3625-T50B)
  9. D

wnt.com.tr Güvenilir Mi?

wnt.com.tr bu siteden daha önce alışveriş yapan biri oldu mu ? güvenli mi sizce
  10. D

Gürcistanda telefonumu satabilir miyim ?

Çünkü ucuza alıyorlar
  11. D

Gürcistanda telefonumu satabilir miyim ?

Arkadaşlar öncelikle merhaba yakında gürcistana gidip telefonumu kaydettiricektim ama aklıma bir soru takıldı elimdeki telefon iphone 12 ve ben gürcistana gidip bunu satabilir miyim ? Daha önce satan arkadaşlar var mı ? Ve satarsam ne kadara satabilirim orada dolandırıcılık fazlaymış galiba bu...
  12. D

Tercih yapıp yerleşemeyince obp düşer mi ?

Arkadaşlar soru başlıkta cevaplarsanız sevinirim heryerde farklifarkli cevaplar aliyorum
  13. D

Turknet ve d-smart internet sorunu

Ya normalde geldi ama türknet bana önceden birkaç mesaj göndermişti ve ben bakmadım sonra bugün arayıp 27 gün deyince tam tarihe geldi bende bu yüzden güvendim ve 480 tl taahhüt bedeli deyince korktum bu yüzden de direk kabul ettim türknete ulaşmaya çalışıyorum zaten müşteri hizmetlerine...
  14. D

Arkadaşlar az önce aradım konuştum iptal ettirmek istediğimi sordum bana aktif değilsiniz dediler bende ne zaman iptal edebilirim dedim sizi aradıklarında gelmemelerini söyleyin dedi herhangi bir taahhüt bedeli yansır mı dedim hayır dedi düşünceleriniz nedir ?
  15. D

Sadece telefondan bir onayladık dedik onun dışında bir imza falan olmadı yine de iptal edebilir miyim ?
  16. D

Arkadaşlar bugün (0212)9070207 bu numara tarafından aranıp türknet ile olan internetimin kampanyasınin 27 gün önce bittiği söylenip bana 480 tllik bir fatura çıkaracaklarını söylediler ve bana iki şans verdiler biri türknet ile devam edip ayda 180 tl ödeme yapacağım veya d-smart'a geçip ilk 2 ay...
  17. D

İEFT fuarına katılmalı mıyım ?

Valla normalde bende gidemeyecektim babam yurtdışında çalıştığı için bir şansım var o yüzden biraz araştırma içeresindeyim.
  18. D

Teşekkür ederim, sence bir yararı dokunabilir mi ?
  19. D

nasıldı biraz anlatır mısın ?
  20. D

arkadaşlar merhaba yakın zamanda ıeft fuarı diye bir şey duydum ve katılmak istiyorum ama pek bir bilgim yok bu fuar hakkında, bu fuarı bilen arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi? fuara yurtdışından bir sürü üniversite katılıyor ve bende ilerleyen zamanlarda work and travel yapmak istiyorum. daha...
Top Bottom