Arama sonuçları: *

1. Ç

PC toplama konusunda yardım

Ben update falan yapmayacağım en az 5 yıl. O zaman direk 2666 ram almam daha mı mantıklı olur? 1603644429 Şimdi baktım 1660s fiyatlarına.Ne yazıkki alamam.Ben yaklaşık 1 aydır indirim yakaladıkça aldım.Klavye ve mausu bile.Bu şekilde devam edecektim ama bugun abdye karsı söylenenler sonrası...
  2. Ç

Çok teşekkür ederim yardımınız için.Ekran kartı bunu geri kabul ederlerse ne alabilirim? Birde sogutucu falan almama gerek varmı acaba?
  3. Ç

Yukarda yazdıklarımı aldım ne yazikki.Hatta aldıgım fiyatları yazim.1650yi 1250ye aldım. Anakartı 599du sanırım Monitör 1499.Bunlar oyun oynamayacağım için işin gerçeği işimi görür.Lakin anakart 2933 ram destekliyor.Ve ramlar kasalar konusunda en F/P olarak iyisini bilmiyorum.Bana işin gerçeği...
  4. Ç

3.000 Tl kaldı elimde.Geri kalan ram kasa soğutucu gerekiyorsa soğutucu ve güç kaynagı falan için.
  5. Ç

Ventus xs OC edition.Fiyatlarını çok uyguna oldugundan bunları aldım.Çok bir bütçem yok ne yazıkki.
  6. Ç

Arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.Ucuz yollu pc toplamaya çalışıyorum. Şuana kadar aldıklarım: İşlemci ---- 10400F Ekrankartı ---- 1650 ventus Anakart ---- B 460M-K...
Geri