Arama sonuçları: *

1. M

Benim fpsim ekran kartı yokken 150 takınca 10 oldu yardım edin lütfen

pc geldi yüm sorunlarım çözüldü ama yinede yardımınız için teşekkür ederim 1603900824 PC geldi tüm sorunlarım çözüldü ama yinede yardımınız için teşekkür ederim
  2. M

350 TL'ye Mekanik Klavye Önerisi

Tek sıkıntısı bence sadece metal olan o kısma çok ama çok bastirirsan biraz gicirdiyo onun dışında bence bı sorunu yok tavsiye ederim ve kaymiyo neredeyse alabilirsin
  3. M

Etrafı çok iyi aydinlatiyo ben ışığı yakmiyom sen düşün
  4. M

Gamepower saber rgb çok iyi her tarafı rgb çok fazla modu var blue switch mekanik bide oyunlarda çok iyi fiyat olarak ben 369 a aldım şuan 379 olabilir istersen foto atıyım ama nasıl atılır bilmiyom
  5. M

Eğer çarşamba günü yapılırsa ve yine FPS im düşükse iade etcez zaten babam etmezse ben ona zorla ettirecem sanki suç benim PC yi o aldı o uğraşsın banane ne güzel ben vatandan toplicaktim off inşallah bu sorun duzelir
  6. M

elraenn parva sistemm

Ya gördükçe sinirlerim bozuluyo 3200 TL PC toplicaktkm vatan dan babam gitti bana sormadan arkadasindan 2500 TL ye ikinci el PC aldı bide ekran kartı yokmuş ekran kartı aldı 3200 TL oldu getirdi bilgisayarı çok kötü tozlu felan ya çok uzuluyom kendime PC nin de verdiği FPS ler muhteşem bu arada...
  7. M

1603646007 Yapitek var Rize Ardeşen de oturuyom 1603646020 Tamam 1603646267 Babama da çok teşekkür ederim vatandan 3200 TL PC toplicaktkm gitti bı arkadaşından aldı 2500 TL ye ikinci el PC bide ekran kartı aldık 3200 oldu çok teşekkür ederim babama PC nin verdiği FPS Lee muhteşem vs go yu en...
  8. M

Ekran gelmiyo pc calisiuo ekran siyah bizde tamire yolladık çarşamba geri alcam
  9. M

Teşekkürler denerim ama şimdi bı fan sesi geliyor açtığımda ve bu PSU nün fanı ekran da gelmiyo bu arada
  10. M

Ben zulada 150 FPS oynuyorum i7 2600 ve 8gb ram ile sonra ekran kartı aldık takıldı PC yi açtım 1024 x 768 olarak ekran geldi ve degistirilmiyo ayarlardan sonra zulayi açtım 10 FPS lütfen yardım edin
Geri