Arama sonuçları: *

1. CiftciAli

Yıllardır aradığım çizgi film

Sanırım buldum. Monster buster club.
  2. CiftciAli

Eğer bu arkadaşın dediğiyse cramp ikizler olabilir.
  3. CiftciAli

Johnny Test
  4. CiftciAli

❌İndirim Bitti! VICHY Dercos Anti Dandruff Kuru Saçlar için 699₺

Bilgisi yok fikri var. Diyeceğim bu kadar.
  5. CiftciAli

❌İndirim Bitti! VICHY Dercos Anti Dandruff Kuru Saçlar için 699₺

Üzülerek belirtmeliyim ki geçen gün paylaştığım indirimin üzerinde bir indirim geldi. O gün alan arkadaşlar için gerçekten çok üzgünüm. Vichy Dercos Şampuan
  6. CiftciAli

❌İndirim Bitti! SEBOREİK DERMATİT (Kuru saçlar için indirim) olanlara Vichy Dercos indirimde

Haftada 2 olabilir ama daha seyrek olsa güzel olabilir mesela 2 haftada 3 kere. Orijinal şampuan kullanın . Head and shoulders, clear olabilir. Şampuanların içeriklerini okuyun. Kimyasal bileşik olan şampuanlardan uzak durmaya çalışın.
  7. CiftciAli

🔥İndirim CAT ve Harley Davidson Botlar 1799 TL (peşin fiyatına 6 taksit)

Çocukluğumdan beri hep giymek istediğim ama hep pahalı olup param olmadığı için alamadığım bot. Artık param var fakat kış olmuyır, soğuk olmuyor bu yüzden alamıyorum. :)
  8. CiftciAli

❌İndirim Bitti! SEBOREİK DERMATİT (Kuru saçlar için indirim) olanlara Vichy Dercos indirimde

Doğru yorum. Hayatımızda yaptığımız yanlış beslenmelerin bedelini sağlığımızla ödüyoruz. Bunu düzeltmenin tek yolu ise beslenmemizi tekrar düzeltmek, sağlıklı beslenmek. Umarım şifa bulursunuz. 1736919888 İndirimin bittiğini düşünen arkadaşlar için bu yorumu yapıyorum. Bitmedi. Fakat hepsiburada...
  9. CiftciAli

Önerilerimi deneyin, karbonatlı su için, kefir tüketin, paketli gıda ve şekerden uzak durun. Değişimi göreceksiniz. 1736876875 Bu tür şampuanları her gün kullanmanız hata olur zaten. Normal gündelik şampuan kullanın. Haftada 1 kullanabilirsiniz bunları. Onların haricinde yazının başından beri...
  10. CiftciAli

Kesinlikle doğrusunuz. Baş düşmanımız paketli içeriğinde raflarda daha uzun dayansın diye ne konduğunu bilmediğimiz gıdalar.
  11. CiftciAli

Krem değil kardeşim bu sıvı losyon. Kremi de var ne işe yarıyor bilmiyorum. Ve lütfen dikkatli kullanın kimyasaldır oyuna gelmez 1736862806 Ve ayrıca aaa kepek çıktı kullanayım demeyin. Ekzama çok azdı anca öyle kullanın.
  12. CiftciAli

Fotoğrafı bu. Kremi de var ama ne işe yarıyor bilmiyorum
  13. CiftciAli

Yüzümde çıkmadı onun için bir şey öneremem fakat işin kimyasal boyutuna girelim derseniz gerçekten aşırı etkli bir ilaç var onu aile hekiminize gidip yazdırabilirsiniz ama onu cidden dikkatli ve aralıklı kullanın derim. Yakar. Ama dediğim gibi alıştırmayın. M-Furo sıvı losyon adı. Ne aralıkla...
  14. CiftciAli

Evet bu arada o soruyu atlamışım kusura bakmayın. İyi geliyor. Gerçekten şaşırtıcı ama öyle. Bir çok yerde okumuştum bu hastalık bağırsak florasının bozuk olmasından dolayı oluyor diye. Çok demiştim hadi len ordan ne alaka diye ama gerçek bu. Marketlerden paketli ürün almayı kesiyoruz. Kola...
  15. CiftciAli

Çok sık kullandığında bu tür şampuanlara vücut alışıyor ve tepki vermemeye başlıyor. Bu yüzden aralıklı kullanım gerekli. Ve karbonatı kullanırsanız yardımcı olur
  16. CiftciAli

Önerimi bana önerdiğiniz için teşekkür ederim
  17. CiftciAli

Ne yazık ki yağlı saçlar için olan şampuanında indirim olmadı. Başlıkta belirtecektim aynen bu şekilde ama karakter kısıtlamasından dolayı izin vermedi. Yağlı sçlar için olanını bir süre kullandım. Memnunum. Halen var. Arada kullanırım. Saçı yumuşacık yapar. Ama kuru saçlar için olanı size uygun...
  18. CiftciAli

Ne kadar süre kullanmak gerektiğine dair net bir şey yok. 2 günde %80 azalttığını belirten de var 2 aydır kullanıyorum aynı oranda azalttı diyen de var. Bu lanet hastalık ne kadar saç derisinde belirse dahi olayın iç nedeni sindirim sistemimide başladığı için zaten bu tür şeylerle bağışıklık...
  19. CiftciAli

Bende de kaşlarımın arasına kadar indiği oldu. Kaşıntılı, kızarıklı. Faydasını gördüm. Zaten önerdiklerim herhangi bir kimyasal değil. Zararı yoktur, faydası vardır. En fazla ne kaybedebilirsiniz. Fakat şunu da kesinlikle belirtmeliyim, marketlerden alınan paketli gıda ve içecek ürünlerini...
Top Bottom