Arama sonuçları: *

1. E

Akım korumalı prize normal çoklayıcı takmak işe yarar mı ?

rual rx580 r3 3100 var
  2. E

Bilgisayar ve monitör olucak toplam 230W gibi bir şey ediyor yeterli olur o zaman
  3. E

Merhaba, ben bilgisayarımı ve diğer şeyleri normal çoklu prize taksam ve o prizide akım korumalıya takıp duvara taksam bir sorun olur mu ? Akım korumalının işlevi olur demi yine
  4. E

Sistemime göre akım korumalı priz önerir misiniz ?

Ben direkt mesela bilgisayarı bağlamazsak araya başka kablo girerse işe yaramaz zannediyordum teşekürler 1721756194 Yani şöyle söyliyim ben bilgisayarı monitörü normal çoklu prize takıcam onuda akım korumalıya takıcam bu şekil.
  5. E

Bende bunun 6lısından almayı düşünüyorum da bu teklinin ucuna çoklayıcı taksak işe yarar demi yine 1721754487 Ona göre tekliden alıyim
  6. E

Merhaba. Bilgisayarım kaç watt çekiyor ve ona göre kaç joulelük bir priz almam lazım? Ve akım korumalıya çoklayıcı taksak aynı işlevi görür mü ? ASUS dualrx 580 8 GB OC. R3 3100. Corsair 650W PSU.
  7. E

25-30 bin TL arası Laptop Önerisi

Merhaba , arkadaşlar bu bütçeyle laptop bakıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-16-s0063nt-8q4k3ea.html Ben bunu buldum iyi gibi.
  8. E

İnternet hızı problemi

Aradım ama bir sorun yok dediler ayrıca bir sorun olsa bütün bilgisayarlarda olur diye düşünüyorum.
  9. E

İnternet hızı problemi

Merhabalar, Son günlerde internet hızım 80Mbps'den 50Mbps'lere düştü. Evde iki bilgisayar var diğerinde bir problem yok ve kabloları değiştirdim yine bir şey fark etmedi. Yardımcı olabilir misiniz?
  10. E

CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 650W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa

Evet ama ben ileriye dönük diye 100TL fazla verip bunu almak istiyorum.
  11. E

CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 650W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa

Arkadaşlar şuan bu kasa itopyada 869TL sizde bu fiyata alınır mı? Yada yakın zamanda başka indirimler olacak mı ?
  12. E

Corsair Spec Delta RGB İçinde Hangi PSU Var ?

şuan bendeki sistem bu yeni almayacağım
  13. E

AMD Ryzen 3 3100 + stok fan ASUS RX580 8 GB Dual OC Gigabyte B550M S2H G.Skill 8 GB 3600MHz WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sandisk 1TB SSD Fan sayısı 6 ya kadar olabilir
  14. E

Şu an itopyada ikisi arasındaki fark 100tl 650 olanı almaya değermi ?
  15. E

Corsair Spec Delta RGB içinde hangi psu var acaba şuan ?
  16. E

Corsair Güç Kaynağı Nasıldır ?

Kasa ve güç kaynağı birlikte çok iyi fiyata denk geliyor birde ayrı satılmıyorlar galiba.Kasanın içinde cv 550 de olabilir onu tam bilmiyorum
  17. E

Corsair Güç Kaynağı Nasıldır ?

Merhabalar, Ben Corsair Spec Delta kasa almak istiyorum ve içinde Corsair VS550 güç kaynağıda var.PSU nun ve kasanın sistemime yetip yetmeyeceğini merak ediyorum ve ileriye ne kadar dönük olcağını.Yardım ederseniz sevinirim. Sistemim; AMD Ryzen 3 3100 + stok fan ASUS RX580 8 GB Dual OC...
  18. E

Corsair Carbide serisi Spec-Delta RGB soğutması

Merhabalar, Corsair Carbide serisi Spec-Delta RGB kasa almayı düşünüyorum ama sorun olmaması için sizlere danışıyorum. Bu sistemle bir sıcaklık sorunu yaşar mıyım? Ve ileride işlemcimi yükseltirsem sorun yaşar mıyım? Sistemim; AMD Ryzen 3 3100 + Stok Fan ASUS RX580 8 GB Dual OC Gigabyte B550M...
  19. E

Msi B450 A-Pro Max Vs Gigabyte B550M S2H

Msi B450 A-Pro Max ve Gigabyte B550M S2H bu anakartlardan hangisi daha iyidir? Diğer parçalarım İşlemci Amd Ryzen 3 3100 Ekran Kartı Asus Dual Rx 580 8Gb Ram Gskill 8gb 3600mhz cl18 daha sonra 2 tane yapacağım
Geri